Welcome To 2020!

Wehhhhh!

Assalamualaikum

Macam tak percaya guyss!!

Dah masuk 2020!Hal ini bermakna aku dah semakin menua..hadoyaiii..lama juga tak sentuh laptop.Biasalah bila dah bekerjaya ni.Iya-iya je nak update blog masa tahun 2019 yang lepas..alih-alih berhabuk juga..banyak isu yang timbul sepanjang tahun  2019 ni.Kontroversi sangat banyak kalau nak naikkan rating blog..ehhh!

Tapi tu la..ada je alasan tak dapat nak fokus blog,Jadi tahun ni aku tak nak cakap banyak.

Tak payah cakap apa..tak payah buat apa-apa.,

Semoga korang semua diberkati usia sepanjang tahun 2020 ni..tinggalkan segala kenangan silam dan buka lembaran baru.Semoga yang patah hilang berganti..yang sakit hati telah mendapat ubat hati..yang tinggalkan solat..berubah jaga solat..slow-slow takpe..jangan tak buat langsung..ada masa sampai kiamat..! jangan risau guys!

Hidup kita ni ada tujuan..Allah tak ciptakan kita dengan sia-sia..Jom move on ke arah jalan kebaikan! Jangan pernah berputus asa! seee! kita dah ada dalam tahun 2020..siapa sangka..usia bukan penentu kejayaan atau kegagalan melainkan usaha yang tak pernah jemu menentukan siapa diri kita sepanjang perjalanan hidup ini..Moga Allah berkati usaha kita..Jom semangat menempuh tahun baru!

Till then !

1n January 2020 @HomeSweetHome @1029PM


No comments:

Post a Comment


Current Status (13 March 2019) : Road to konvo!Finding money for passion life. May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net