Giveaway by vitaminsyaza.blogspot.com : Teka Tong yang Mana (Tutup : 20 Ogos)

Click direct to Blog VITAMINSYAZA

         TONG NO.4 !

Annyeong! Assalamualaikum semua..lama menyepi dari giveaway dan blog..aku cuba sedaya upaya meluangkan masa juga...gigihh tauu..hi cik syaza dan semua yang baru berkunjung ke blog From View Of My Eyes..nama diberi seperti link blog saya di atas.Hahaa..saya guna username as Mas_FVOME sebab ramai sangat nama Mas..iya di indonesia lagi ramai tapi lelaki..Mas di Malaysia ini wanita tulen ya..bukan jadi-jadian gituhh lohh..

Maklumlah sekarang banyak jadian..huhuhuuu...jadinya.jadi biarlah saya dikenali sebagai Mas_FVOME stand for Mas dari blog From View Of My Eyes.Untuk pengetahuan semua saya pelajar tahun akhir degree dan sedang intern di sebuah hospital swasta sekarang nie.Tu konon-konon busy sangat tu..tapi bolehlah cilok-cilok taip blog daripada FYP haritu memang tak bernafas oii..

Suka menaip dan story morey dekat blog.Ada la simpan hasrat nak jadikan blog pendapatan sampingan.Alhamdulillah dapat buat collaboration dengan beberapa jenama dan website dah.latest is TRAVELOKA..masyukk jugak la..nak pergi lebih jauh..mohon otai-otai beri tunjuk ajar noo..ai is dari Pahang #TeamBPT tapi tak pantai timur sangat lebih kepada pantai barat..haha..Bermastautin pula dekat bandar metropolitan sepanjang belajar ini..hahaha..jauh nauu la ketimurannya tu..kecuali darah aii is melayu asli macam Siti Nurhaliza..gituhh!


Nak cerita pasal diri memang takkan habis la..setakat itu dulu la ye..selamat berkenalan bagi yang tak kenal lagi..cerita la plak pasal korang dekat komen bawah je..ai pun nak kenal oulss

4 comments:

  1. wow macam mana tu buat income dengan collaboration semua tu? bleh ajar x? hihi

    Tq sudi join GA pertama syaza. jawapannya 5 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii..peluang smbil lalu je kak..bnykkn baca blog otai dan group2 blogger..bnyk peluang collaboration..

      sama2..alamak..sebelah je..haha

      Delete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having here💕I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!🏇🏻

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net