Top Outstanding Blogger 2017 Personal and Lifestyle Blog From View of My Eyes

Bismillah.

Bagi menutup tirai blog untuk tahun 2017.Ini adalah mereka yang teristimewa di hati blog ini.Blog From View of My Eyes yang mula aktif sejak Ogos 2016 yang lalu.Walaupun dah lama berblogging tapi semua blog tak kekal lama.Untuk imbasan,waktu bulan Ogos 2016 itu aku mempunyai waktu yang panjang kerana cuti semester paling panjang pernah dirasai.Hampir 6 bulan.Masa itulah aku mula aktifkan balik blog ini.

Yang pada mulanya memang tak nak paparkan pada umum sebab berkisar hal peribadi dan tempat aku berkarya meluahkan rasa hati melalui label  ♪ Metafora Rasa ♪ dan  ♫Puisi Rasa ♫.Tapi aku mula nampak peluang menjana pendapatan dan meluaskan jaringan sosial melalui blog.Paid/baucer review dah mula bertapak di blog ini bermula dari Traveloka sehinggalah Printcious.com.Semoga tahun 2018 rezeki lebih lagi.InsyaAllah.

Pada yang belum tahu,outstanding blogger ini merujuk kepada para pengkomen yang tegar menghadirkan diri beri komen di kala suka mahupun duka.Bukan senang orang nak komen dekat blog kita.Paling kurang pun baca dan pergi begitu saja.Lagi sadis tak baca terus pangkah.Hahaha.Jadi bagi menghargai mereka.aku paparkan mereka di sini.

Koranglah tu! Terima kasih uols ! 

Bila adanya komen di setiap post,rasa macam suatu semangat untuk terus berblogging.Walau komen sekadar nice sharing pun dah rasa berbunga-bunga hati.Rasa macam berbaloi post sebab ada orang baca juga rupanya.Tanpa melengahkan masa..jom kita tengok siapakah dia Top Outstanding Blogger for 2017!! Dibawakan oleh blog From View of My Eyes!

Top Outstanding Blogger 2017 by Personal and Lifestyle Blog From View of My Eyes

1.
Shahida Dzulkafli110 comments
2.
Warisan Petani99 comments
3.
paridah36 comments
4.
Shikin Razali35 comments
5.
farhanna jafri30 comments
6.
ayunie ramli25 comments
7.
Siqah Hussin17 comments
8.
Noor Maizan17 comments
9.
Irda Garmin16 comments
10.
Noor Azlan16 comments
11.
Mardhiyyah Rosli14 comments
12.
Nour Adieb13 comments
13.
Zafirah Nazri12 comments
14.
Sheila Adziz12 comments
15.
Mia Liana12 comments
16.
Najah Mustapa11 comments
17.
cik renex10 comments
18.
Noor Azlan10 comments
19.
Cik Tie10 comments
20.
21.
Lea Azleeya10 comments
22.
Siti Nurfauzani10 comments
23.
C i k R e n e x10 comments
24.
Cik Ash10 comments
25.
Ana Suhana10 comments
26.
Adam9 comments
27.
Sheila Adziz9 comments
28.
Seorang Syed9 comments
29.
Flavnesz9 comments
30.
C i k R e n e x9 comments
31.
Rabiahtul Adawiyah8 comments
32.
Ana Suhana8 comments
33.
Wani Sukarno7 comments
34.
C i k R e n e x7 comments
35.
I am LZ7 comments
36.
SITI AWADAH7 comments
37.
Siti Yang Menaip6 comments
38.
Nurulatika Yunus6 comments
39.
Mrs Pip6 comments
40.
Zuhaira Nasrin6 comments
41.
Nieyl6 comments
42.
Jari Manis6 comments
43.
Abam Kie6 comments
44.
PeRdU cINta5 comments
45.
Haslina Kasbulah5 comments
46.
Mazni Azmi5 comments
47.
E'in5 comments
48.
Nabila Syifa4 comments
49.
Tiara Sapphire4 comments
50.
Sang aura4 comments
51.
norhidana miswan4 comments
52.
Fhatin Amelia4 comments
53.
CikLa Shahril4 comments
54.
55.
Husniey Husain4 comments
56.
Haslina4 comments
57.
Nurul Syahirah4 comments
58.
Wani Sukarno4 comments
59.
Cik Ash3 comments
60.
julia jamaludin3 comments
61.
Intan Saffyna3 comments
62.
Amar Razali3 comments
63.
AL Official3 comments
64.
antynid3 comments
65.
Yousuf Adi3 comments
66.
sis gee3 comments
67.
68.
Ana Suhana3 comments
69.
shalimar yusof3 comments
70.
Hazrina Halim3 comments
71.
Mrs Hazeera3 comments
72.
Lady Tash Roy3 comments
73.
74.
luqman zakaria3 comments
75.
Anum Abdullah3 comments
76.
Noor Maizan3 comments
77.
Raydah3 comments
78.
Kak Long3 comments
79.
Nisa2 comments
80.
Macy Humaira2 comments
81.
Cik Nadyya2 comments
82.
Mellya Musa2 comments
83.
eazaq ....2 comments
84.
Aisya Ismail2 comments
85.
Shahida Halim2 comments
86.
Anis Khalilah2 comments
87.
Syadiya Khairul2 comments
88.
Rin Hijabist2 comments
89.
Fatin Shahrizam2 comments
90.
Hanif Photographer2 comments
91.
syazrah tarmin2 comments
92.
Amer Ridzuan2 comments
93.
Mrs. A2 comments
94.
Edrina Zulkafli2 comments
95.
96.
atiehilmi dot com2 comments
97.
Uyul Rosli2 comments
98.
Maria Firdz2 comments
99.
Noor Azlan2 comments
100.
Mieza S2 comments
101.
Shafyqah Azry2 comments
102.
Kaklong Chan2 comments
103.
Nur Aaisyah2 comments
104.
C i k R e n e x2 comments
105.
JAMIL HASHIM2 comments
106.
Mek Zumbie2 comments
107.
Kakzakie Purvit2 comments
108.
Shaidatul Aireen2 comments
109.
Noor Azlan2 comments
110.
Kak Yong2 comments
111.
Reen Johari2 comments
112.
Belogs JM2 comments
113.
114.
Farah Wahidah2 comments
115.
Mrs Velentine2 comments
116.
HeNRieTTa JoSe2 comments
117.
Shaidatul Aireen2 comments
118.
Shaidatul Aireen2 comments
119.
Cik Mimie1 comments
120.
Miss S1 comments
121.
Fa Tin1 comments
122.
Nor Azlina1 comments
123.
Nisha1 comments
124.
Husna Rahman1 comments
125.
Ayue Idris1 comments
126.
Adelia Zahrah1 comments
127.
Budak Buzy1 comments
128.
nini1 comments
129.
Kin Naz1 comments
130.
princess fazz1 comments
131.
Mime MF1 comments
132.
mohd nor1 comments
133.
Ibu Dilah1 comments
134.
antynid1 comments
135.
yuk1 comments
136.
Nao Mei1 comments
137.
MisDiarios1 comments
138.
Nurul Najihah1 comments
139.
Rahayu1 comments
140.
Jasmi Bakri1 comments
141.
Ana Fatihah1 comments
142.
Hafiza AizZawa1 comments
143.
Syazwani Zunidan1 comments
144.
Radhia Razali1 comments
145.
sayidah napisah1 comments
146.
Farah Wahidah1 comments
147.
The Fool1 comments
148.
Noor Najwa1 comments
149.
Qbal Ramlan1 comments
150.
Nur Azian Jaafar1 comments
151.
Mardhiyyah Rosli1 comments
152.
Ucing Video1 comments
153.
Ucing1 comments
154.
Eeca Shyaa1 comments
155.
nadhie wueen1 comments
156.
Fairuz Aqilah1 comments
157.
FeyLiez1 comments
158.
ucing1 comments
159.
Fuzy Hamid1 comments
160.
Lenne Zulkiflly1 comments
161.
Flavnesz1 comments
162.
hailey1 comments
163.
Shaidatul Aireen1 comments
164.
Pok_Ucu HELMI1 comments
165.
mama 3farhanah1 comments
166.
Princess Comey1 comments
167.
Budak Buzy1 comments
168.
ZULHILMI TEMPOYAK1 comments
169.
Lina Shaza1 comments
170.
Ana Suhana1 comments
171.
Ucing1 comments
172.
Etuza Etuza1 comments
173.
Mia Liana1 comments
174.
Wan Syahida1 comments
175.
Amer Ridzuan1 comments
176.
Kak Yong1 comments
177.
Mrs Pip1 comments
178.
Nik Ainaa1 comments
179.
180.
latifah suleiman1 comments
181.
Ainniah Zulkefli1 comments
182.
Sang aura1 comments
183.
aswadz1 comments
184.
Cik Kejupenyet1 comments
185.
Jia Rizaira1 comments
186.
Lokman Hakim1 comments
187.
Sepeda1 comments
188.
Amer Ridzuan1 comments
189.
190.
AzTieyShaNaRul1 comments
191.
ILA shafila1 comments
192.
Cik D momy the ZAs1 comments
193.
mamapp1 comments
194.
A'eshah Badrul1 comments
195.
galaksi viral1 comments
196.
Nurina Izzati1 comments
197.
Hazrina Halim1 comments
198.
199.
iffah hussin1 comments
200.
201.
ucing1 comments
202.
Azlinda Azman1 comments
203.
Macy Humaira1 comments
204.
AJIM1 comments
205.
Shafyqah Azry1 comments
206.
AinAthirah Anuar1 comments
207.
Nona Qiyah1 comments
208.
Mayy Jie1 comments
209.
Adam1 comments
210.
Linda1 comments

Ingatkan nak publish sebelum tahun baru tapi terlajak la pulak..Hehe..bolehlahh..Yang mengungguli carta hati blog From View of My Eyes masih lagi orang yang sama seperti di entry Top 70 Outstanding Blogger May-July 2017 iaitu kak Sha! 💞Dan masih mengikuti rapat pak cik +Warisan Petani ,kak Paridah,Kak Shikin dan yang terbaru ! +farhanna jafri ! 

Terima kasih pada semua !Kalau tak de korang sunyi sepilah blog ni tanpa kasih sayang dan perhatian yang secukupnya.Alamat bersaranglah.Hahaha..tak ketinggalan sepanjang berblog ni...kak Ayuni aka Mek adalah orang pertama yang rajin singgah ke blog ni termasuk kak shikin.Love ya💗!Lepas tu pak cik +Warisan Petani istiqamah je komen sampai sekarang..terima kasih pak cik😇.Dan tak dapat dinafikan kak Sha yang akan boom post kita! Dan latest sis +farhanna jafri .Tak tahu dari mana tiba-tiba muncul.Ada ja dia 😆

Fuhh! nak sebut semua memang tak mampu la aii..sebab nie 1 tahun punya wehhh! Hahaha..apa-apa pun tak dapat terluah penghargaan terima kasih tak terhinggaa kepada yang menyinggah dan komen.Tanpa anda siapalah blog ini.Tergantung sepi barangkali.Semoga semua dilimpahi keberkatan dalam kehidupan ini.Semoga ikatan ini terjalin sampai bila-bila dan menguatkan satu sama lain .Allahumma aamiin.Walaupun hanya komen dalam blog,besar impaknya.

Jazakumullah ! Gracious! Annyeong!

Monday 1 January 2018
Home Sweet Home@Darul Makmur
06:52 PM


19 comments:

  1. wahhh bestnyaaa,,nama akak ada.ehehe tq ta.happy new year my dear.akak cuba letak lagu kat blog akak macam blog mas,xmenjadi2..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak Irda selalu singgh💕Happy new year!eh..knp x jd

      Delete
  2. Ada jugak Mizz'strawerry terselit kat situ! hohoh thanks a lot! ^^ terharu Hana walaupun sedar diri ni tak berapa nak outstanding! heheh In Sha Allah lepas ni akan rajin2 komen sini :D <3 Happy New Year akak blogger ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Hana💕Outstanding sis! Happy New year !

      Delete
  3. Alhamdulillah. Tak sangkah tersenarai pula nama huhu T^T terima kasih Kak~
    Semoga dipermudahkan segala urusan, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yg baik :)
    Keep on blogging! Selamat Tahun Baru 2018!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga awk juga! Allahumma aamiin.Selamat tahun baru! InsyaAllah akan terus berblogging hingga penghabisan usia..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Tq kak sha selalu noom post kita! Love ya💕

      Delete
  5. Hihi tak sangka nama akak tersenarai.. Rasanya macam on off jea sebab akak selalu jadi silent reader.. Anyway, thanks Mas.. love u too sis..😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. my pleasure wahh silent reader ke😍tq kak shikin💕

      Delete
  6. Replies
    1. sma2 kak paridah💕 slmt thun bru!

      Delete
  7. Selamat tahun baru 2018 Mas.
    Mudah2an segala impian dan harapan akan tercapai pada tahun ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga p.cik juga💕 allahumma aamiin.Slmt thn bru!

      Delete
  8. wah tak sangka masih terselit dalam senarai :D

    ReplyDelete
  9. Wowww....ramainya kak. Terbaik la kak. GV akan cuba singgah kerap kat blog akak juga nanti. Hihi. Selamat Tahun Baru kak. :D

    ReplyDelete
  10. Tq GV.Sis pun akan cuba😁 slmt thn bru!

    ReplyDelete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having here💕I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!🏇🏻

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net