Segmen Blogger-Jom Google Plus (15 Jan 18 | 2 PM)

Bismillah

Click On

Holla korang! Jom join segmen daripada HH nie sebelum pukul 2 petang ni.Semalam sempat scroll bloglist tengok ada segmen ni.Jadi hari ini buat keputusan untuk sertai segmen blogger jom google plus.Walaupun aku blur pasal SEO ni.Hahaha tapi bagi meluaskan lagi jaringan dan ilmu mengenai selok belok SEO ni ditambahi dengan niat nak meriahkan segmen blogger ini.😁

Berkisar mengenai blog From View of My Eyes.From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog.Isi kandungan blog aku ini macam-macam ikut mood tuan dia jugak.😂Kekadang dwi bahasa.Ia lebih kepada personal sharing daripada realiti kehidupan aku dikaitkan dengan isu-isu semasa yang berbangkit sekarang ini.Aku suka share aktiviti seharian aku yang mana rasa sesuai untuk dikongsi.Aku ada buat personal review bila ada waktu lapang,tak lupa ada juga beberapa paid and gift review.Ikut rezeki.Heee.

Aku suka share lagu-lagu nasyid kerohanian dan entry-entry bersifat kerohanian.Makanan untuk jiwa bagi kita bangkit untuk hidup yang lebih bermakna."Bukan hanya hidup kerana sekadar hidup,kerana babi di hutan juga hidup"-Buya Hamka.Dengan harapan perkongsian itu mengubah kesedaran pada yang membaca dan fokus pada diri sendiri terutamanya.Biar dia deep dekat diri sendiri sebelum orang lain.

Manakala dari jiwa yang memberontak dan rasa yang tak terluahkan.Aku suka buat metafora dan puisi di bawah label Metafora Rasa dan Puisi Rasa.Ini adalah indirect perasaan yang tak terluahkan atau sukar untuk diluahkan atau tak boleh diluahkan bagi menjaga hati atau hubungan.Bila jiwa dalam kucar-kacir memang banyak la entry macam ni muncul.Tapi bila emosi stabil.Susah nauu nak keluar ~ hohoo.Kalau nak cerita lagi banyak tapi cukuplah sekadar itu saja.Annyeong!

Picture of Pinocchio Dal Po in high school
Peminat Kdrama juga.Bertabahlah.Gambar hiasan blog seringkali wajah depa.

Mari la singgah blog kita selalu.!

Akhir kata,jom GooglePlus, bersama saya dan blogger Hasrul Hassan memeriahkan segmen ini.Kita tengok apa bakal jadi ! Tak rugi uols!


6 comments:


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having here💕I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!🏇🏻

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net