๐ŸŽ YEAR END GIVEAWAY BY HUSNIEYHUSAIN (5 Jan 18 | 11:59 PM)

Bismillah.

Jengg! Dah mula dah nak join giveaway ni.Haha.Jadi harap anda semua bertahan la dengan post-post saya ya.Dah lama tak support blogger ni.Maklumlah kita buzy lebih lagi daripada menteri kabinet la kononnya.Yang baru-baru ni pun tak sempat join uols.Yang hado nak blogwalking pun susah maa.Sekarang insyaAllah selagi cuti,selagi masih bernyawa.Akan ku join giveaway atau apa-apa segmen yang para blogger anjurkan gituhh.

Sekarang kan dah hujung tahun,jadi ramailah yang buat giveaway termasuklah mrs Husniey Husain ni.Tak kenal sangat blogger ni.Baru nak berjinak-jinak baca entry beliau.Hi sis! Dan tak lupa,beliau juga merupakan #BloggerPantaiTimur.Team blogger yang aku baru join.Mai la join sesiapa yang rasa dari pantai timur tu.Geng kita boh! Walaupun aku dok senyap je dalam whatsapp tu..hahaha


                                                                           Click Banner

Jom meriahkan giveaway beliau! Klik je banner tu.Nanti korang akan didirectkan terus ke blog Kebaikan Keindahan nama blognya seindah nama empunya diri.Hadiah pun boleh tahan wehh! Ternganga korang tengok.Kalau dapat tu tak tau la nak habaq lagu mana.Banyak lagu yang keluar.Termasuk la lagu Abang Nak Tegur..hahahaa..adoii.okay untuk syarat-syaratnya macam biasalah..follow penaja-penaja giveaway tu uols.Jangan menipu.Tak baik.Amalkanlah sifat kejujuran sentiasa.

Biar bersebati dalam diri menjadi benih dari generasi ke generasi.Ok la tanpa melengahkan masa aku akhiri dengan bagi link socmed aku.Follow jangan tak follow.My rules.Orang follow aku follow,orang tak follow..aku unfollow balik.Hahaha.Ada aku kisah.Nampak sangat la orang yang tak follow balik tu tak kisah kan.Yelah siapalah kita nie kan..alahai beremo pula.Tapi terkecuali untuk orang yang saya suka follow la.Haha.Tak larat nak beremosi dah tua-tua ni.Sedar diri sendiri.Just follow the rules then.*Tetibe



Sebelum terlupa ..giveaway ni tamat pada 5 Januari 2018 tahun depan tau.Tepat jam 11:59 malam.Jom meriahkan giveaway ni,Pakat join ramai-ramai deh.Okay sampai sini je dulu...fighting for your life! Dont ever give it up! till then! Gerak luu..pape roger!

24 Disember 2017
Home Sweet Home@Darul Makmur
10:10 PM

SOCMED Mas_FVOME

  Instagram    :    https://www.instagram.com/mas_fvome/
  Facebook     :    https://twitter.com/Mas_FVOME
  Email           :    masfvome@gmail.com

28 comments:

  1. Thank you for join mastura!๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  2. Hana singgah dari segment yg sama.Follow sini skali :)

    https://pululudreams.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
  3. All the best! �� abe kie pun sama. Kalau mrka x follow back, abe kie pun unfollow je mrka. Geram jenis org selfish ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq abam kie..haha..tu la..mls nk follow dorg

      Delete
  4. Best of luck, Mas.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  5. Good Luck! Datang follow dari segmen Giveaway By Husnieyhusain. Salam kenal dari

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Hana singgah dari segment yg sama :) Good Luck tau! ^^

    http://pululudreams.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari GA yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgh cik cappucino ..hihi sedp nma

      Delete
  8. Persinggahan dari GA yang sama dan saya nak ucap best of luck to u... Moga-moga ada rezeki untuk awak..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. iAllah kak ikin...good luck utk kak ikin jgk!

      Delete
  9. Salam perkenalan...I'm a new blogger from S Diaries. Do follow my update at http://missbunnydiaries.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html.

    Good Luck!

    ReplyDelete
  10. good luck...datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/year-end-giveaway-by-husnieyhusain.html

    ReplyDelete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having here๐Ÿ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!๐Ÿ‡๐Ÿป

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net