Pertama kali rasa Cheese Tart Perisa Durian

Bismillah.

Hari ni nak storey morey santai-santai je.Apa yang kau buat hari ni haa? Semoga bermanfaat menjalankan hari-harimu wahai diri terutamanya.Alhamdulillah hari ni berhasil menjayakan misi menjawab soalan latihan quizzes sebelum quiz yang sebenar dannn...exam yang sebenar woo..tak habis lagi uii.

Dan harini kita dapat makan free lagi.."maka nikmat tuhan manakah yang ingin kau dustakan?" cheese tart! Yuhuu..cheese tart hokkaido perisa durian.Aku tak pernah makan pun benda alah ni.Kawan ai suka sangat la makan cheese tart ni.Tak tahu kenapa.Aku rasa macam kuih tart je..cuma bezanya dia penuh dengan cheese durian dekat tengah tu dan besar punyaa.Makan cream dia agak muak kalau tak biasa kott tapi sedap juga la.Boleh la recommend.


Dah makan setengah sebenarnya baru terfikir nak ambil gambar.Sebab? Lupa harini tak update blog lagi.So boleh la jadi modal untuk update sat.Hahaa.Walaupun selingan update sambil study.Nampak kegigihan seorang blogger gituhh.Takpe,habis exam aku pulun la habis-habisan blogwalking dan join giveaway banyak-banyak.Korang yang selalu singgah jangan terasa okay.Nanti saya balas semula bila ada masa.Cepat atau lambat je.Bertabahlah.

Sekian dahulu.Sambung study oii! Wish me the best for the upcoming exam! 2 papers more!Tak ada hidup yang mudah,namun tak ada masalah yang tak boleh diselesaikan.Maka berdoalah selalu moga dipermudahkan segala urusan dalam menghadapi kehidupan ini.Moga sentiasa terpelihara dalam keimanan dan ketaqwaan kepada Allah.

16 Disember 2017
3A@Darul Ehsan
10:25 PM

7 comments:

  1. Xpernah dengar cheesrs tart durian ni.. Makan durian pun kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap juga Cik Ash,kwn yg sllu mkn nie.try la.Hokkaida punya tu

      Delete
  2. Uish.. Kesukaan akak nie.. Puas makan walaupun seketul je..

    ReplyDelete

๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜„ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜… ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿคฃ ☺️ ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜‡ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™ƒ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜— ๐Ÿ˜™ ๐Ÿ˜š ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜› ๐Ÿค‘ ๐Ÿค— ๐Ÿค“ ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคก ๐Ÿค  ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜’ ๐Ÿ˜ž ๐Ÿ˜” ๐Ÿ˜Ÿ ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™ ☹️ ๐Ÿ˜ฃ ๐Ÿ˜ซ ๐Ÿ˜ค ๐Ÿ˜  ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ถ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‘ ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฆ ๐Ÿ˜ง ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฒ ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜จ ๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ข ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿคค ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜“ ๐Ÿ˜ช ๐Ÿ˜ด ๐Ÿ™„ ๐Ÿค” ๐Ÿคฅ ๐Ÿ˜ฌ ๐Ÿค ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ‘Ž๐Ÿผ ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ๐Ÿ’–

Current Status (23 DISEMBER 17) : "Sem break! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah! ๐Ÿ‹๐Ÿป"

Dear reader,thank you for having here๐Ÿ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!๐Ÿ‡๐Ÿป

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net