🎁 GIVEWAY #1 NEW YEAR 2018 BY CIKYAN

Bismillah.

Selamat pagi dunia ! Hari ni semangat sikit jom! Jejalan tadi dari blog ke blog maka terserempak la dengan giveaway daripada Cik Yan ni.Jumpa dekat blog kak Shikin.Alang kita tengah memburu giveaway,kita pun join la sementara ada masa ni.Heee.

Click Banner

Nampak macam blogger baru atau mungkin blog baru kott.Hi Cik Yan! Selamat berkenalan.Kita kena buat review sikit pasal blog beliau dan cerita pasal azam tahun baru.Katanya kalau penyertaan kurang daripada 10 maka automatik giveaway ni akan terbatal.Omg! Maka marilah kita beramai-ramai meriahkan giveaway ni uols! Support la blogger kita!

Blog Cik Yan

Comel dah.Saya suka background taman bunga tu dan blog ni simple sangat.Tak ada gadget yang membebankan.Rasa sejuk je mata memandang gitu.Cuma post tu warna hitam.Ai tak berapa nak berkenan la..hehe.Lepas tu archieve blog tak ada.Nanti reader nak godek-godek entry awak susah nanti.Ok itu saja komen dari pengkritik tak bertauliah ni.

P/s : Saya suka buku Ustazah Fatimah Syarha juga😍

Azam 2018

Semoga setiap hari adalah hari yang indah dan menjadi hamba Allah yang taat sentiasa.Azam terlalu banyak tapi yang paling utama nak istiqamah sharing dan menulis dalam blog!💗

Jom join uols!

28 Disember 2017
Home Sweet Home @Darul Makmur
06 :53 AM

24 comments:

  1. good luck mas. abe kie pun rasa nak join gak tu..

    ReplyDelete
  2. thanks sudi join GA dari cikyan..
    semoga azam tahun baru tercapai dan dipermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
  3. Best of luck, Mas.. Moga-moga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  4. Dulu akak pun rajin join giveaway nie. Sekarang dah jadi blogger malas..haha...dapat hadiah besar tu yg best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy x kisah kecik ke besr..hihi sernk! ala..jgn la mls mai la join cik Akak😄

      Delete
  5. Good luck mas. Dan semoga tercapai azam tahun 2018 ni.

    ReplyDelete
  6. nak join jugak lah! Goodluck tau :D

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya..done follow ur blog

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having here💕I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!🏇🏻

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net