✍ Insomnia ke aku nie

Bismillah.

Hampir subuh dan aku masih tak mampu melelapkan mata.Insomnia pula dah.Brain wake up namanya angkara buat summary pasal journal untuk assignment toxico sampai pukul 1.30 pagi tadi.Bahana sungguh la.Dah la pukul 9 kejap lagi ada kelas biostat.Tak pasal-pasal sakit kepala nanti.Mujurlah beliau akan ajar SPSS bukannya tok nenek test bagai tu.Kalau tak mahu pitam aku nanti.

Bukan tu je..entah kenapa otak asyik melayarkan ingatan pada orang yang tak ada kaitan pun dalam hidup aku.Cuma moment yang beberapa detik tu je yang mempertemukan..Entah la wehh..pening kepala wehh..dah bertahun rasanya kenapa masih menyinggah dalam fikiran..entah hidup entah mati tak dengar khabar berita..tambahan pula bukan ada apa-apa ikatan..puas cari dalam internet dan socmed tak ada kesan langsung..hebat orang ni..betul ke dia wujud? Manusia yang superb tak ada socmed bagai..susah aku nak stalk..hahaha

Mampukah anda merungkai persoalan tersebut?

Alhamdulillah aku dah present FYP 1 hari khamis lepas.Tak sempat nak update atau dalam erti kata lain tak rasa nak update.Haha..lepas je present lega selega-leganya..tapi tak payah nak lega sangat la..due date assignment bertimbun-timbun.Due date antara minggu ni semua.Satu je yang dah siap..poning laie kepala den..tak pe..tak pe..sabar ja la..bertahan selagi daya.! Aku present dengan selamba je dengan english yang ke laut..apa yang accessors tanya aku jawab selamba..entah apa khabar la markah aku agaknya..aku hampir give up bila SV tukar slide yang aku buat dengan bersusah payah tu dalam masa sehari je lagi dan suruh aku buat penambahbaikan..pecah rasa dada..tak faham apa yang SV nak..last-last aku teruskan je antara faham dan tak..mujurlah accessors tak menggerunkan.

Yang tinggal sekarang siapkan draft untuk disemak oleh SV.Satu hal lagi nak siapkan.Semoga dipermudahkan.Kepala dah sakit sebab tak tidur..dapat la update blog angkara kena insomnia nie..bukan selalu..hehee..ok la..gerak lu..pape roger!

To that person "If you're still remember ~ my face expression 4 u"

30 Oktober 2017
3A@Darul Ehsan
05:45 AM

6 comments:

  1. Jangan amalkan selalu tidur lewat ni, nanti exam boleh blank...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X biasa pun p.cik..kekadng je dia buat hal..lg2 bila stress huhu..sllu mmg x bleh berjaga..stay up study pun tak..haha

      Delete
  2. bila nak siapkan FYP memang waktu tido tak tentu. Akak ritu sampai ada masa tak tidur langsung. huhu.

    wish u all the best mas.

    eh, Min Ho melambai. Hai semula..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak..penat rasa sebb x dpt tido..nk tido rasa x tenang pla sbb x siap kje lagi..huhu..

      Hahaa..minho lmbai x ikhlas tu..kikiki

      Delete
  3. bahaya tu tak tidur langsung.Akak yg tak tidur cukup 3jam pon..nak pitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun tp bila terlalu bnyk keje mata x bleh pejam..huhu

      Delete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net