Top 70 Outstanding Blogger May-July 2017

Bismillah.

Huiii..lama tak blogwalking.Buzy uolsss.Hahaha..sangat..alasan semua tu.Orang lain boleh je blogwalking.Wuwuwuwu...saya akan buat yang terbaik untuk blogwalking guys! Jom la ziarah menziarahi sesama kita.Hehehe..Template pun dah ubahsuai banyak kali.

Lama dah tak up untuk top commentator which is aku bagi gelaran Top Outstanding Blogger ! Hal ini demikian kerana aku tak pergi melawat dorang pun,dorang still singgah lagi dekat blog ni.Tanpa korang sunyi nak mati la blog ni.Hahaaa.

Ni pun hampir nak mati dah nie..kuang..kuang..kuang..


Top 5 Outstanding Blogger May-July 2017 !

1.  Shahida Dzulkafli (36)
2.  Warisan Petani (17)
3.  Mardhiyyah Rosli (12)
4.  Nour Adieb (9)
5.  Mia Liana (8)
6.  Zafirah Nazri (8)
7.  Noor Azlan (7)
8.  Siqah Hussin (5)
9.  Adam (4)
10.  Ana Suhana (4)
11.  antynid (4)
12.  C i k R e n e x (4)
13.  Irda Garmin (4)
14.  Lea Azleeya (4)
15.  paridah (4)
16.  AL Official (3)
17.  julia jamaludin (3)
19.  Shikin Razali (3)
20.  Yousuf Adi (3)
21.  Amer Ridzuan (2)
22.  Anis Khalilah (2)
23.  Cik Nadyya (2)
24.  Edrina Zulkafli (2)
25.  farhanna jafri (2)
27.  Hanif Photographer (2)
28.  Haslina (2)
29.  I am LZ (2)
30.  Intan Saffyna (2)
31.  Kak Long (2)
32.  luqman zakaria (2)
33.  Mrs Hazeera (2)
34.  Nisa (2)
35.  Nurulatika Yunus (2)
36.  Shahida Halim (2)
37.  Siti Yang Menaip (2)
38.  syazrah tarmin (2)
39.  Tiara Sapphire (2)
40.  A'eshah Badrul (1)
41.  Amer Ridzuan (1)
42.  Ana Fatihah (1)
43.  Ayue Idris (1)
44.  Busyra Bt Takiyudin (1)
45.  Cik Ash (1)
46.  Cik Kejupenyet (1)
47.  Cik Mimie (1)
48.  Cik Tie (1)
49.  Fa Tin (1)
50.  Farah Wahidah (1)
51.  Hafiza AizZawa (1)
52.  Husna Rahman (1)
53.  Jasmi Bakri (1)
54.  Kin Naz (1)
55.  Lina Shaza (1)
56.  Mek Zumbie (1)
57.  Mieza S (1)
58.  mohd nor (1)
59.  Mrs Pip (1)
60.  Mrs. A (1)
61.  Nisha (1)
62.  Nurina Izzati (1)
63.  NURUL AQIDAH AZAHAR (1)
64.  Nurul Najihah (1)
65.  Syadiya Khairul (1)
66.  The Fool (1)
67.  Ucing (1)
68.  Wan Syahida (1)
69.  Wani Sukarno (1)
70.  yuk (1)

Terima kasih pada semua yang singgah terutamanya yang rajin komen.Sebab boleh nampak..hahaa..kalau yang silent reader tu tak nampak..maklumlah nama pun silent.Tapi terima kasih juga la walaupun baca dediam gituu.Aku pun selalu juga jadi silent reader.Kadang-kadang saja malas nak komen.Latest P.cik Azlan lately selalu juga tinggalkan komen gituu.Tak lupa Kak Sha masih mengungguli diikuti Pak Cik WP yang tak jemu bertandang dan korang-korang yang lain.Thank Youu!

Untuk bulan Mei hingga pertengahan bulan Julai 2017 nie seramai 70 orang blogger yang singgah komen daripada 176 Followers blog From View of My Eyes.Hal ini membuktikan hanya 39.77 % je yang aktif,selebihnya ghaib.Hahaa..itu pun tak semua yang komen daripada kalangan followers.Kebanyakan komen bukan datang daripada kalangan followers melainkan peserta segmen yang aku sertai.

Gituhhhh.

Debar nak FYP sem depan.Terlalut dalam blog.Hahahaa.Nampak macam lama je lagi sem depan kan..padahal dua minggu lagi.OMG ! pENGSAANNN~

Eh! melalut ke lain pula.

Btw,terima kasih semua..saya sayang semua ! Semoga ikatan ukhwah kita dalam blog ni sehingga ke akhirnya hingga tak berdaya lagi atau dapat Carpal Tunnel Syndrome dek passion sangat menaip๐Ÿ˜‚

Akhirul kalam,

Happy reading and happy blogging guys ! JZKK.๐Ÿ’•

14 Julai 2017 03:38 PM
HOME SWEET HOME







14 comments:

  1. Alomokk dok tempat #14.. Wahh sha di carta teratas tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEhe tinggi gak tu kak..tq menyinggah๐Ÿ˜˜

      Delete
  2. Goodluck dengan FYP .. final year presentation, I guess ...
    Nama mrs pip pun tersenarailah ... #59 lapor diri ๐Ÿ˜€ ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X slh lg mrs pip betul tu..tq btw!๐Ÿ’•

      Delete
  3. horayy,nama akak ada,selalu singgah juga,kadang-kadangs empat komen,kadang-kadang habis baca tak sempat komen.keep on writing dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak irda..inspiration person nieh๐Ÿ˜˜

      Delete
  4. From View of My Eyes adalah di antara blog terawal yang pakcik kenal/follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq p.cik..pkcik rjin singgh๐Ÿ’•

      Delete
  5. hahaha sy pun slalu jdi CCTV ja.. jarang juga komen, tak sangka ada juga yg melekat nama kat sini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii3..sllu jd cctv ye..itu yg lekat nma tu..haha btw tq๐Ÿ˜˜

      Delete

๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜„ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜… ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿคฃ ☺️ ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜‡ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™ƒ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜— ๐Ÿ˜™ ๐Ÿ˜š ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜› ๐Ÿค‘ ๐Ÿค— ๐Ÿค“ ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคก ๐Ÿค  ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜’ ๐Ÿ˜ž ๐Ÿ˜” ๐Ÿ˜Ÿ ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™ ☹️ ๐Ÿ˜ฃ ๐Ÿ˜ซ ๐Ÿ˜ค ๐Ÿ˜  ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ถ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‘ ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฆ ๐Ÿ˜ง ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฒ ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜จ ๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ข ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿคค ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜“ ๐Ÿ˜ช ๐Ÿ˜ด ๐Ÿ™„ ๐Ÿค” ๐Ÿคฅ ๐Ÿ˜ฌ ๐Ÿค ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ‘Ž๐Ÿผ ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ๐Ÿ’–

Current Status (23 DISEMBER 17) : "Sem break! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah! ๐Ÿ‹๐Ÿป"

Dear reader,thank you for having here๐Ÿ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!๐Ÿ‡๐Ÿป

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net