Hari 9 : Tugasan Selesai!!

Bismillah.

Alhamdulillah.Yeayy dah habis dah tugasan.Rasa puas sebab dapat completekan tugasan.Walaupun tak buat apa sangat tapi dengan ada tugasan ni tak ada la aku buang masa.

Demi Masa! Bila buat study motion ni boleh nampak la masa staff tu terisi dengan apa.Sesungguhnya setiap masa tu amat berharga kan..kalau buang masa sikit pun dah delay benda lain.
Itulah pentingnya study motion.Tapi kalau orang lain ada catatkan menang bagusla.Tapi kalau staff sendiri catat memang boleh jadi giler๐Ÿ˜‚


Bila dah siap alhamdulillah lega sungguh.Tak terkira bahagia rasanya.Hahaa.Nasib baik tak rasa sedih.Sesungguhnya setiap pengalaman itu amat berharga.Alhamdulillah bertambah lagi pengalaman hidup ini.

Jadi dah boleh balikkk! Balik tu rasa bahagia je sebab keesokkannya cuma nak present santai-santai je.So ambillah gambar jem di jalan raya buat kenangan kali terakhir.Haha.


Balik tu singgah dulu beli roti canai.Ambik kau! 3 keping roti canai aku order.Bukan apa,nafsu buka puasa punya pasal.๐Ÿ˜… Sekeping roti sardin,2 keping roti kosong dan milo ais.Buntang wehh makan habis buka puasa tu.


Inilah dia roti canai tu.Kuah sampai dua.hehehe.Banjir~ Takpelah sekali sekala makan banyak.Raikan hari habisnya buat study motion gituu.Tak lupa Jus Kiwi yang housemate kerja starbuck bagi.Dia dapat free je tapi tak minum.Dah orang offer.Aku minum je la.Hohoo.


Sudahnya hari ini sakit perutt.Umang aii.Sekian untuk hari ke 9 semalam.Hari ini hari last! Yeayy..nanti i update ! Tunggu~

28 Julai 2017 11:05 AM
IE 1 PALACE

3 comments:

  1. Yeah!! Dah settle.. Alhamdulillah.. Akak tak berapa suka roti canai banjir.. Tapi suka tengok orang makan.. Meriah betul bila banjir..

    ReplyDelete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having here๐Ÿ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!๐Ÿ‡๐Ÿป

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net