Hari 5 : Slow la kau nie~

Bismillah.

Alhamdulillah.

Dah 5 hari aku menjalani IE,sekarang tinggal 5 hari je lagi yeayy! Dah nak habis dah..sekejap je masa berlalu.Jumaat tu tak sempat nak update sebab macam-macam sebab.Hehe.Malam khamis tu berjimba makan KFC lewat malam.

Sudahnya sorang tu lewat bangun.Maka berhuhuhu la kami memanggil grab car untuk ke tempat IE.Mujurlah sharp on time.Jumaat tu patient tak ramai pun sebelah petang.Krikk krikk krikk sangat.

Cuma awal pagi tu sikit buzy.Patient tak henti-henti hantar form.Kesian kat staff sorang tu.Aku nak tolong masukkan data pun terkial-kial lagi.Haha.Buat kemarahan orang je.Alhamdulillah staff tu tak marah..kalau tak,mahu murung sepanjang hari..aigoo..aigoo.

Sebab sample tak banyak,jadi aku buat test pun kekadang je.So kurang kelebihan dekat situ nak mahirkan diri.Dah la i ni lambat pick up.😢Sodihh.Nak tak nak memang kena baca teori la~ ingat nak santai-santai je..hohoo..memang tak la~😰

Dan semalam sabtu..kawan-kawan dan aku test naik MRT wehh.Tapi umang aii..sampai dekat stesen muzium negara tu nak pergi ke KL Sentral tak silap tiga escalator kena hadapp..jauh lak aii..tapi escalator tu la laju sungguh la..macam mana la budak-budak dan warga emas nak naik tu..takut tersembam je tak sempat target.

Dan hari ni,ahad pula dapat jemputan hari raya di surau berdekatan disampaikan housemate.Dia kerja tak dapat pergi jadi aku ajaklah yang lain untuk pergi.Alhamdulillah rezeki jamuan raya berturutan.Kenyang makan free tak henti-henti.Jimat duittt~ hahaa

Dan esok dah isnin..kena present SOP dan buat motion study untuk staff.Umang aiii..berdegup laju jantung ini rasaa~ Semoga dipermudahkan urusan berIE esok harii..jia you Mas!!


23 Julai 2017 21:58 PM
RUMAH SEWA 2-3A-3A

No comments:

Post a Comment


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having here💕I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!🏇🏻

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net