Day 3 : Yeay! belajar buat testss~

Bismillah.

Alhamdulillah.

Hari ni hari ketiga aku berIE.Masih gigih mengupdate blog walau tadi rasa macam penat nak update.huhu.Sambil bermasker sambil tu kita update blog.Lepas tu gerenti i pengsan macam semalam.

Seawal pagi banyak ilmu bertambah dan nota pun dah bertambah.Alhamdulillah dipermudahkan.Staff ajak round hospital sambil hantar result.Staff ajar buat banyak test baru dan buat phlebotomy.

Phlebotomy tak pass lagi.Semoga esok ramai orang yang aku boleh praktis ambil darah.Allahumma aamiin.Siaplah diorang..hahaa..

Sebelah petang ada jamuan dekat rumah big boss.Mulanya kawan semua dah pergi dengan staff masing-masing.Ingatkan tak ada rezeki la tu nak pergi.Tapi untung sabut timbul.Untung batu tenggelam.Staff yang dah habis shif ajak pergi sekali.Mabless !

Dan gendang gendut tali kecapi,kenyang perut suka hati..hohoho..sampai lab lambat dah tapi sempat lagi buat test.Lalu sembang dengan kakak lab hinggalah sampai waktu balik.


Itu saja untuk hari ni.Nak ZZZzZzz dulu.Semoga jumpa lagii!

19 Julai 2017 22:22 PM
RUMAH SEWA 2-3A-3A

P/s:Lupa nak publish semalam..dah tertidoo๐Ÿ˜‚

6 comments:

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net