Day 3 : Yeay! belajar buat testss~

Bismillah.

Alhamdulillah.

Hari ni hari ketiga aku berIE.Masih gigih mengupdate blog walau tadi rasa macam penat nak update.huhu.Sambil bermasker sambil tu kita update blog.Lepas tu gerenti i pengsan macam semalam.

Seawal pagi banyak ilmu bertambah dan nota pun dah bertambah.Alhamdulillah dipermudahkan.Staff ajak round hospital sambil hantar result.Staff ajar buat banyak test baru dan buat phlebotomy.

Phlebotomy tak pass lagi.Semoga esok ramai orang yang aku boleh praktis ambil darah.Allahumma aamiin.Siaplah diorang..hahaa..

Sebelah petang ada jamuan dekat rumah big boss.Mulanya kawan semua dah pergi dengan staff masing-masing.Ingatkan tak ada rezeki la tu nak pergi.Tapi untung sabut timbul.Untung batu tenggelam.Staff yang dah habis shif ajak pergi sekali.Mabless !

Dan gendang gendut tali kecapi,kenyang perut suka hati..hohoho..sampai lab lambat dah tapi sempat lagi buat test.Lalu sembang dengan kakak lab hinggalah sampai waktu balik.


Itu saja untuk hari ni.Nak ZZZzZzz dulu.Semoga jumpa lagii!

19 Julai 2017 22:22 PM
RUMAH SEWA 2-3A-3A

P/s:Lupa nak publish semalam..dah tertidoo😂

6 comments:


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having here💕I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!🏇🏻

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net