✍ Macam laju je Ramadhan

Bismillah.

MasyaAllah.

Terbiar lagi blog.Sadis nak buat macam mana.

Puasa ni kan.

Bila dah hujung-hujung sem ni pula datang assignment dan presentation yang bertimpa-timpa.Sudah jatuh ditimpa tangga pula ibaratnya.Waktu dalam bulan ramadhan macam cepat je berlalu.Sedar tak sedar dah nak berbuka.Buat kerja tak adalah sangat.Rasa penat tak begitu terasa.Cuaca pula selalu mendung menanti hujan tapi tak hujan-hujan.

Sementara menunggu briefing untuk intern pukul 3 maka kita update la blog kejap.Daripada biarkan ia kosong tanpa sebarang entri sejak minggu lalu.Tak tahu apa isi briefing tu sebab kalau nak ikutkan kami intern dua sem lagi.Jadi kita tunggu dan lihat apakah pengisiannya.

Jumaat petang hingga Ahad ini

Akan penuh dengan aktiviti untuk akhawat.Mukhayyam Dakhili.Tak tahu apakah itu.Baru pertama kali nak join selepas join beberapa aktiviti usrah yang lain sebelum ni.Tugasan pertama menghafal surah an-naba'.MasyaAllah.Dah lama rasa tak menghafal.Lepas beberapa hari baru 10-12 ayat.

Sedih.

Kena usaha lebih lagi.Dah pening tak tahu macam mana nak hafal bagi lancar.Bila tambah ayat baru jadi kelam kelibut sikit.

Jia youu Mas ~

Selamat berpuasa semua !

Till then.

3 comments:

  1. Semoga dipermudahkan proses menghafalnya sis.. Salam Ramadhan..

    ReplyDelete
  2. Ramdhan cepat berlalunya.
    Tak lama, Syawal menjelma.

    ReplyDelete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net