⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

Alexa Traffics Ranks May 2017

Bismillah.

Previous entry :  Alexa Traffics Ranks #3

Kembali lagi dalam entri "mengecek" alexa traffics ranks.Lama dah tak tengok.Baru tiga kali check dah tak teristiqamah.Hahaa.Sementara ada masa kita update la apa yang patut terutamanya tengok ranking blog kita di mana dong ~

Ayuh !



Wohooo ! Ranking menurun dengan sangat mendadak.Mesti sepanjang Januari hingga April dahsyat giler ranking dia.πŸ˜‚.Mana taknya.Blog tak berupdate.Nak cerita pun malas.Bila ada masa tak minat pula nak update.Bila semangat nak update.Internet pula tak ada.Banyak lagilah alasan yang biasa didengari.Sayang nak tenggelamkan blog ni sebenarnya.

Jadi bantulah saya dengan beri dorongan dan semangat untuk kekal istiqamah dalam mengupdate blog ini.Ohohoo .~ Ok la i nak cari bahan untuk siapkan business plan pula.Nak sangat pelajar tahu semua.Dah bukan bidang pun kena masuk syllbus juga.Terpinga-pingalah kami.Yalah dunia penuh mencabar ni kena tahu semua kalau tak memang susahlah nak hidup katanya.

Sekian.

10 comments:

  1. Seronoklaa kalau nom2 makin berkurang. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan teha..Kena aktif blik la nie..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you for ur support mrs pip.As long as u read my blog,i will post entry 4 sure😁

      Delete
  3. Bila idea nak update blog datang mencurah-curah, tetapi line pula buat hal. Memang buat sy nak bertukar jadi hulk πŸ˜‚ Teruskan aktif dalam dunia blog πŸ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ˜‚haha..tu la..sy pun sma..geram tak terkata..ish3..insyaAllah.as long as u support me😁

      Delete
  4. banyak betul halangan tu kan Mas..xper slow2 update lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula..hendak seribu daya..hahaa..tq sis😊

      Delete
  5. Takpe lah Mas.
    Buat masa ini pelajaran lebih penting daripada memblog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ˜…hehe bkn ap pakcik.
      Smbil2 menyelam minum air..berpeluh sy dgr nsihat pkcik nie..hahaa

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net