⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

웃 Seorang Syed Nak Bloglist! (30 Apr 17)

Bismillah


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

Kenapa saya mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed? susahnya soalan ni πŸ˜‚
Cliche nya selain dapat upgradekan sikit blog di mata google ..mana la tahu orang terclick pula blog saya ketika berada di dalam bloglist itu.Mari la melawat blog saya yang tak seberapa ini.Lebih ramai lebih meriah gitu.

Short Review

Blog seorang Syed ni memang tak dapat dinafikan penuh dengan info dan input-input yang berguna.Walaupun ia cikgu tapi tulisan tak la formal tapi secara santai jadinya tak adalah mengantuk sangat nak habiskan baca entrinya.Selain tu,serius terpesona betul dengan gambar-gambar dalam blog cikgu Syed ni.Cantik yang amat.Memang professional photographer la kott.+ Banyak pengalaman yang boleh dibaca di blog Seorang Syed ni.Tak habis godek lagi.First masuk blog cikgu ni nampak dah kekemasan blognya.Kalah pompuan.
Hohoo.Ok bye!


6 comments:

  1. hahahaha thanks for joining and the review. Professional photographer katanya padahal ambil gambar cincai-cincai ja hehehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are welcome.Hahaa..boleh caya ke ~

      Delete
  2. Salam Sis. Nice review, Short ang full. Btw, Qbal singgah sini dan follow. Good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam.Thank you Qbal.Ikut suka hati aku je.Hahaa.Jap lagi singgah sana =)

      Delete
  3. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net