⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Bersandarlah di bahuku 🎢

Bismillah.

Hi uols,Salam jumaat.

Semoga menjadi hari jumaat yang terindah dalam hidup kita.😊      Harapan itu selalu ada.

Kenapa?

Kenapa bersandarlah di bahuku?           Hihii..bukanlah nak ajak korang bersandar dekat bahu aku..omg! Tapi no problem je pada yang ada masalah apa-apa saya sudi menjadi pendengar yang setia.Pakar dalam mendengar masalah  nie..hahhaa..jangan risau rahsia anda selamat dengan saya sebab saya takkan ingat apa yang korang luahkan lepas beberapa ketika😂 Short term memory namanya.

Dengar tak lagu tema baru lagu blog saya ni? Haaa..itulah ceritanya..Gedik kaaa..hahaa.harapnya tak la sangat.
Saja nak membuai perasaan..i dah move on ok...move on slow-slow..lagu ni sedap pula dekat pendengaran sebab catchy..seberapa lama lagu ni jadi tema?selama aku tak bosan ..bila dah bosan nanti tukar laa..hehee.
Sementara tu layankan je la..sebelum ni lagu ost korean drama sebab baru habis tengok cerita tu..lepas tu demam cerita tu dah habis maka teringat pula lagu nie..maka di sinilah ia didendangkan🎶🎼

Hari ni cadang dengan kawan nak makan dekat tempat best punyaa!Di manakah ? Stay tunee~♡

11: 43
21 April 2017
2-3A-3A

10 comments:

  1. Baru nak bersandar pada bahu Mas. Haha. Rupanya tajuk lagu. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😁bleh je sy pinjmkn bahu utk akk..hihi

      Delete
  2. hihihi... layan gak lagu dan cerita tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii..saya x layan pun..dgr lagu je

      Delete
  3. Ala view blog ni guna hp. Xdpt nk dgr lagu kt blog mas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALa..syg la kak..meh la dgr guna laptop..mesti menari2 nnti

      Delete
  4. Kamu kamu kamuuuu sajaaa...
    Ehh ternyanyi pulak kat sini! Bhahhahaha... Ingatkan apa tadi. Lagu ni rupanya. Comel je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. EWah.! Kan dah ternyanyiπŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net