⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Wajah yang baru !

Bismillah.

Fuuhhh~ πŸ’† penat nak oii mengedit blog nie haa..hahaha..tak ada kerja seharian aku kerjakan blog ni tapi macam tak puas hati lagi..hmm..apa agak-agaknya ya? macam berat pulak jadi blog nie..aku nak juga letak lagu.Kali ni lebih menginsafkan sikit lagu-lagunya..semoga sejuk la hati korang mendengarnya..hahaha

Tapi itulah kalau ikut kelajuan internet aku memang loading tak habis-habis..tak tahulah kalau ikut kelajuan internet korang..cuba bagi komen sikit..berapa lama blog aku korang loading? ataupun korang memang tak penyabar terus pangkah je?..hahaha..kalau aku pun macam tu..kalau blog orang tu loading lama giler memang tak la nak tunggu..

Kesabaran yang tak perlu diuji dah.Memang tak sabar la cerita dia..sebelum detik menghampiri 12 malam aku nak bagitahu la yang aku tukar wajah nie..hehe..sebab sepanjang hari aku tak update apa-apa pun..ingatkan cuti-cuti nie nak update banyak-banyak tapi tak sempat jang oii..lebih kepada design blog je.Itupun tak sudah-sudah..semuanya tak kena pada mata nie haa..


Kalau rajin nanti i cuba la perbaiki lagi blog nie..huhu..hari ni blogwalking tapi tak berbunyi..tekan link mana yang semangat aku nak baca lepas tu tinggalkan je tanpa jejak.Malas nak komen..hahaha..nanti rajin datang balik komen..haha..memang tak ada kerja betullah..yalah..mood mana boleh diduga..kekadang rasa nak komen tapi selalu memang rasa malas..hoho..πŸ’

Sekarang ni aku rajin betul layan fiksyen syasya tu..alahaii..soramm denn..tapi nak layan juga..first time tahu fiksyen syasha nie masa baca blog kak sha..haa dari situlah bermulanya addicted.Selain fiksyen syasha..aku layan iium confession.Yang ni pun terbaik..banyak input boleh dapat kot dengan realiti masyarakat sekarang ni macam mana..macam-macam masalah jumpa..dapat tips-tips yang boleh apply pun ada jugak..jadi tak adalah lagha sangat..erkk

Page nie lebih kepada luahan which is kalau orang yang belajar psikologi mesti boleh dapat banyak giler study case yang kena kaji..haha.Ok la dah la tu..nak dekat kol 12..selamat malam korang..terima kasih sebab datang baca.πŸ’–.hahaa

Mas
7 Feb 2017
Home Sweet Home

10 comments:

  1. Wah floral gitu background, siap ada instagram kat footer. Hihi :D

    ReplyDelete
  2. Laju je Kak Ana loading blog awak ni. Comel pulak tu. πŸ˜€

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke kak...alhamdulillah tak yah tukar la dh..hehe..tq kak

      Delete
  3. serius suka bakground blog nie!!!

    ReplyDelete
  4. sy pun suka layan iium confession πŸ˜„

    ReplyDelete
  5. Mek buka thru mobile web :) Apepon layout mas sekarang, keep writing ok dik.

    p/s : mek suka mobile view mas. Cepat je load :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kak..selagi ada kudrat..selagi ada peminat..eh..minat..hehehe

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net