⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Result sem 3 dah keluar !

Bismillah.

Hi! Tak berupdate blog..ye ye je kata nak aktif..yalah nak aktif tapi internet pun tak bagi sokongan nak buat macam mana..haha..asyik loading je..jenuh aku nak tunggu..buang masa betul tunggu dia loading..aigoo..aigoo..πŸ˜ͺnak buat apa-apa pun tertunda..


And for ur information..semalam result dah keluar ! ..punyalah aku ternanti-nanti nak tengok result..bila buka je portal U ..loading...refresh..loading..makk...rasa nak nangis betul πŸ˜­

Akhirnya lepas bersusah payah barulah dapat tengok..and gues what!..

Dup dap dup dap !

Taraaa !!



Alhamdulillah..semuanya lulus..hahaha..unexpected result pun ada.Ni yang buat lagi semangat nak push study untuk sem depan..masuk je sem baru nanti kena study harder than before...so berlalulah zaman aku nak bermalas-malasan dah..doakan aku dapat istiqamah.Tak mau main-main dah..dah puas dah dengan percubaan main-main dari sem 1 lagi..hahaa..memang niat nak main-main dulu..kononnya nak balas dendam sebab penat study diploma dulu..

Sudahnya..amik kauu! mendapat..walaupun sem ni susah nak catch up dengan kelemahan dua sem yang lepas tapi aku dah puas hati dapat result yang macam ni.Semoga sem depan better than this! I know myself can do better than this.

"It's always seem impossible until it done"

Google Image
Sangat-sangat berterima kasih dengan housemates yang rajin melayan kegilaan aku yang sentiasa kebosanan.Haha..dorang selalu cakap..bestnya jadi aku sebab banyak dapat credit transfer..+ aku selalu tak ada kerja.Tapi diorang tak tahu betapa bosannya hidup aku ..hahaha..bila bosan mula la kacau housemate yang tengah belajar..ajak tengok movie la..ajak jalan-jalan la..pergi gym la..paling selalu naik rooftop..haha..kalau tak pun mereputlah tengok movie dan tertidur dengan sendirinya.haha..buruk perangai..bukan nak study sangat πŸ˜‘

Tak tambah lagi dengan main UNO bagai..kikiki..btw apa-apa pun semoga sem depan lebih baik daripada sem ni..fightingg! selamat tinggal sem 3 ! Jauhnya lagi perjalanan..doakan saya dapat bertahan sehingga ke akhirnya.Road to sem 4 ! Jia youu! 

Google Image


Mas_FVOME
11 : 19 PM
11 Feb 2017
Home Sweet Home

20 comments:

  1. Alhamdullilah. Congrats mas :) Semoga terus berjaya dalam semester akan datang. Kalau study je memang bosan, kena ada hiburan sikit. Pandai bahagikan masa, okay je <3 Duk rooftop best. Siqah dulu masa study takde pulak rooftop ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak..doakan..smoga lebih rajin lagi..hiburn tu dh tentu.hee.

      Delete
  2. Tahniah lulus dengan cemerlang. Kak Ana dulu setiap kali result keluar mesti minta kawan2 tengokkan sebab dekat rumah takde internet. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak Ana..x cemerlang la..haha..insyaAllah next result! sy msa dip pun sma..suh kwn tgkkn..hihi

      Delete
  3. Alhamdulillah tahniah dapat result yang baik, semoga terus berjaya di semester yang akan datang! Rindu pulak nak belajar balik hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasih.Doakan.Haa apa lagi sambung laa..hahaa

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih singgah.Singgah la lagi nanti.hehe

      Delete
  5. Alhamdulillah.. Hehee dah boleh tidur dengan senyuman :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak..siap gelak guling2 lagi dalam tidur..ahaha

      Delete
  6. Tahniah! dan good luck untuk sem baru..hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.Doakan.Semoga berjaya la hendaknya.hehe

      Delete
  7. Tahniah Mas.
    Dapat anugerah Dekan tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ WP.Tak smpai thp tu lg pkcik.InsyaAllah target utk sem bru nieπŸ™… doakn.

      Delete
  8. Alhamdulillah tahniah & good luck for ur new sem!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah tq sis ats ucpn.doakan.😊

      Delete
  9. Alhamdulillah, tahniah Mas. Teruskan ke langkah seterusnya! Go go chayokkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah tq mai😘 insyaallah jia you!

      Delete
  10. Alhamdulillah.. Tahniah Mas..
    Semoga terus berusaha..

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net