웃 Penyertaan Bloglist Farhana Jafri (13 Feb 17)

Bismillah.

Click on Banner

Al kisah yang ni pula jumpa dekat blog Kasihku Amani.Boleh klik pada banner untuk ketahui dengan lebih lanjut.Menarik..antara syaratnya suruh diceritakan secara ringkas perjalanan hidup sebagai seorang blogger.Apa eaaa..

Haaa..sebagai seorang personal blogger..saya rasa susah juga la nak cari mood dan masa yang sesuai untuk berblogging.Lebih-lebih lagi kalau ada kawan yang had no idea yang kita ni seorang blogger.Hahaha..dan kita pun tak nak dia tahu yang kita ada blog.Nanti spoil maaa.

Google Image
Lebih dahsyat lagi bila internet sangat menguji kesabaran.Tak pernah nak laju..lembap lak aii..bila kita buka je page nak blogwalking..asyik kena reload je..adoyaii sabor je la..Jadi bukan mudah nak jadi blogger ni..kena sentiasa ada duit untuk internet yang laju dan mood yang istiqamah untuk mengupdate blog..hahaha..

Kalau tak ada semua itu maka susahlah nak jadi blogger yang berjaya..tak lupa juga kena sentiasa ada fresh idea dan masa untuk menaip semua itu.Bila aku start masuk sem,azam nak mengupdate blog pun ke laut.Bukan tak nak tapi i tak mampuu uuuu...assignment dan core subjek menunggu bak malaikat mautt.

Tapi kerana sayang dan cintakan blog,takkan pernah ku abaikan ia sekali lagi.Hehehe.Walau apa pun akan tetap cuba sedaya upaya untuk update blog.Dan sekarang cuba untuk menyuntik kematangan sikit dalam blog.Bagi info or sharing knowledges.Semoga berjaya lah hendaknya.Till then.

Panjang pulak story morey ..jangan lupa korang join ! maii..maii...reramaii

Random Tag : Blog Hazrina ✌ | DARI DUNIA DAPURKU | karya ku : paridah ishak

2 comments:

  1. Hahahahaha sayang tau nak tinggalkan blogger ni walaupun dah 2x delete. Sebab tahu nanti bila terkena amnesia, mula la nak selongkar kisah hidup sendiri. Blog la tempatnya. Hihi. Terima kasih tau join contest saya. Senarai peserta dah update dah :)
    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/01/assalamualaikum-hai-to-all-of-you-guys.html

    ReplyDelete
  2. Setuju sangat Part internet lembap dan idea tu.. hehehe
    All the best Mas..

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net