⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Serik ! Serik ! Serik !

Bismillah.

Hi ! i'm homeeee!

Okay tak payah nak excited sangatlah..Hari Selasa dah kena balik..wuwuwuwu..sedih lo....yang ni serius i tulis live..not schedule..heheh..actually tengah semput nie..makan ubat dari malam semalam sampai la nie..tak elok pulak dia..biasa pakai pam biru tu..tapi gas dah habis daaa..malas aku nak pergi klinik..so telan je la ubat adik aku..nasib baik dia ada ubat..seram sejuk dah badan nie.

Hmm..nak cerita apa ea..hmm..okay cite aku balik hari jumaat pagi semalam dalam 8.30 pagi gitu..naik grab car..g ktm..murah la daripada kereta sapu 5 ringgit .Aku lebih prefer grab car daripada uber..haritu naik uber mak aii..dia punya sesat or maybe buat-buat sesat idk lebih mahal harganya daripada kereta sapu.

"Begitu naif melihat peta.."

Time tu pulak first time naik dengan kawan..terus rate satu bintang je..hahaha..geram betul..then sampai KL sentral..kad tak boleh touch pulak..apahal?..pindah ke kaunter sebelah pulak..tak boleh jugak..aigoo..kenapa nie?..lepas tu ada seorang auntie tegur dari belakang cakap dekat sebelah sana ..then aku tengok..oh!..line touch and go ke kena pergi =.= Camna la boleh lupa..malu lak aiii

1.gif
Google Image
..sampai stesen bas ayah dah tunggu..pergi pulak bank BSN tukar kad...perghh orang..berebut-rebut ambik nombor lepas bank bukak..hahaha hadoii la..tua muda sama naik.Sambil menunggu giliran sambil tu jugaklah aku buat tutorial yang due datenya petang tu jugak ..terpaksalah i buka netbook buat dekat situ jugak.Idk orang pandang apa..tak peduli..i buzyyy! Dah siap tunggu pulak ayah dengan abang tukar kad dekat MayBank..mak aii..nie ahzabbb..

Dah siap borong kedai RM2.12 dorang tak siap-siap lagi..naik tebal muka duduk dan mundar mandir tepi kedai tu..adalah sejam lebih..

View depan tempat menunggu

OMG! Serikk!

Benarlah,

"Penantian itu suatu Penyeksaan "

Then sampai rumah..alhamdulillah akhirnya. ..aigooo..balik pagi ..sampai stesen bas lepas solat jumaat..buat urusan dekat bandar..then..balik lewat petang.Macam tu je waktu berlalu..dah habis seharian macam tu je.

Demi Masa...

Mas
10 Dis 2016
Home Sweet Home

4 comments:

  1. Cik renex x tukar lagi kad bank. Huu..malas nak tunggu tu lahh

    ReplyDelete
  2. yes penantian itu memang myiksakan.. tabah lah wahai hati

    ReplyDelete
  3. Betul tu,
    Yang paling siksa ialah penantian.
    Tunggu giliran,
    Tunggu orang yang tak tepati masa
    Tunggu keputusan
    Tunggu, tunggu dan menanti.

    ReplyDelete
  4. mek macam pernah nmpk bngunan tu. mas orang mane? thniah mas sbb plih BSN :) no malaysian left behind :)

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net