☏ Majlis Perkahwinan Sepupu

Bismillah.

Hi! Alhamdulillah..selesai sudah majlis sanding sepupu perempuan sebelah ayah yang sebaya saya tu..ish..ishh..ishhh..panjang benar nak terangkan..hahaa...majlisnya berlangsung pada 17 Disember 2016 semalam kek Nogori Sombilan..harini barulah nak menaip haaa..

Google Image
Kompang hampir nak berbunyi barulah tergedik-gedik nak ambil gambar dengan pengantin haa..hahaha..nasib baik la sempat..berkipas tunggu pengantin lelaki sampai..kitorang pulak yang tak senang duduk..dah habis makan pengantin tak muncul-muncul lagi..hohoo..

Maka jenguklah pengantin pompuan dalam bilik..tak sempat nak sembang..sedara-mara yang lain dah ambil turn nak tangkap gambar pulak..Raja sehari lah katakan..retis harini uols..

Eh..eh..nampak flawless pulak i


Lagipun nak menyembang tu lain feel eh..kang marah pulak laki dio..hahahaa...kredit sikit dekat adik lelaki nombor 7..dia yang ambikkan gambar nie..lepas tu dia puji telefon dia yang cantik ambik gambar 😫 Tahniah uuu!Awal uu kahwin..kalo dah jodoh plan macam mana pun kalau dah tertulis awal..awal lah dia..walaupun plan lambat lagi nak kahwin..itu time sembang-sembang dengan dia masa duduk rumah dia dulu tu..

Tengok-tengok dia yang kahwin dulu..hahaa..omaigad!



Jangan uols tak tahu..pelamin dorang buat sendiri tau..kelas lahh..jimat kos..i rasmikan dulu dengan budak-budak nie..budak-budak ni pun macam kontroversi gitu..cinta tiga segi ke dik ..haha..



Akhirnya pengantin lelaki sampai...mula la memasing mengadap raja sehari menabur bunga rampai bagai..ontah apo kojo eh..hahaha..Tahniahhh againn uu! Barakallah..semoga diberkati hendaknya..Semoga bahagia till jannah ! 

duduk tepi macam ni tengok sepupu bersanding ...feel like...

"waaaa..ok i'm not ready yet.!." 

Hahaha..ok bye!

Google Image

Mas
18 Dis 2016
Home Sweet Home

1 comment:

  1. Selamat pengantin baru buat mempelai.
    Mudah2an cepat menjangkit pada Mastura.

    ReplyDelete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net