✍ Berikan aku ruang untuk bernafas ~

Bismillah.

Hi guys! Asyik view blog je tapi tak menulis..waaa..rindunya nak menaip namun apakan daya masa tak mengizinkan aku terus menaip..wuwuwuwu..sedih..aku curi masa kejap lari daripada mencari cara untuk menghabiskan research.Esok nak hantar dah oii..Susah lak aii..tension i buat benda ni semua ..quiz berderet dan final exam semakin menghampiri..kau rasa? macam tak cukup udara nak bernafas ..wuuu..

Dan tekanan untuk new year which is esokk!! maknanya umur pun bakal meningkat menyempitkan lagi rasa untuk bernafas..sesak sepanjang masa..hahaha..sabarlah wahai hati..lama dah tak berblogwalking..buzy dengan apa tak tahu..buzy dengan hidup student yang punya banyak waktu tapi tak menentu.

Fikiran yang sentiasa tiada ruang kosong untuk difikirkan buat benda lain..duhai dugaan..ok dah la tu ingat nak cakap lagi tapi tak pasal-pasal pula tak siap kerja aku yang dari siang sampai ke malam ke siang semula tak sudah-sudah lagi ni.

Makin difikir makin berat beban di dalam jiwa ~ Ceewah!

"Ketahuilah hanya dengan mengingati Allah jiwa kan menjadi tenang"

Sampai sini je dulu.

Tahun baru yang tiada ruang untuk bernafas.!

Bye bye.

Mas
31 Dis 2016
2-3A-3A

4 comments:

  1. Goodluck finishing your thesis and Happy new year.. ^^

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2017.
    Bertabah menghadapi kuliah, quiz, assignment,research dan bebelan.
    pakcik doakan Mas sentiasa berjaya.

    ReplyDelete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net