✍ Perasaan Inferior

Bismillah.

OMG! stressnya rasa hari ni..thesis yang tiada berkesudahan..bila bersaing dan belajar dengan orang yang lebih muda dari usia rasa inferior betul.Tak tahu kenapa hari ni rasa sangat tak boleh cope la..habis emosi terganggu..rasa nak menjerit jee..aaaaaaa!!..

Hahaa..tak boleh..tak boleh..nanti orang cop bipolar pulak..dah la masa lecture pyscho tadi lecturer cakap "banyaknya emosi..bipolar ke apa nie..?" hahaa..jangan..jangan..tak mau..tak mau..tapi beliau cakap dengan nada bergurau je..masa tu semua kena hantar tugasan iaitu draw your emotion..jadinya aku lukis la emoji banyak-banyak..hahaa..

Ni lah dia.! comey x..XD
Tadi stress nak betulkan thesis ..hmmm..sedihh...dah la tak pandai ..lambat pick up pulak..ish..ish..ish..low self esteem betul la.Dah lama positifkan diri hari ni pula tiba masa nak meroyan tak semena-mena.Meroyan sesorang la..beli burger double ..beli air kotak besar coklat ..tak cukup beli roti sosej..ambik kauu! makan la sampai buntang..hahaha..

Housemate teman beli lepas tu kitorang lepak dekat rooftop .dia dengan selfie dia..aku dengan makanan aku..haaa..layan ~

Dan hari ni ..tak..mula semalam aku rasa mata aku ni kabur..dah kenapa?..ya Allah..janganlah terkena penyakit rabun tu T_T..tak mauuu..selalu usik orang pakai cermin mata ..ada power bagai..huwaaa! tak nak ...tak nak jadi rabun..help me! help me!..sekarang ni pun menulis dalam keadaan mata yang kabur..nampak tu nampak tapi kena adjust mata fokus lebih sikit...aduii..rasa sakit mata..please tak nak jadi rabun..

Bagi nasihat sikit kat saya ni pleasee..biar tenang sikit..huwaaa..sedih..janganlah nikmat melihat dengan mata ini ditarik..nauzubillah min zalik.doakan saya...tsk..tskk..tskk..Ok la tu je nak cerita hilangkan stress kejap..bye bye !

Mas
24 Nov 16
2-3A-3A

7 comments:

  1. Salam Mas..InshaAllah tak de apa tu..cuma kerisauan jer..belum sampai tahap complex lagi tu..banyakkan bersalawat...cool down n relax..InshaAllah

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Gamaknya student dengan stress berpisah tiada...
    hahaha
    Cik Nur pun kadang-kadang sampai menangis juga lah...
    apa-apa pun, keep fighting tau...
    Chaiyokkkk!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Sabar-sabar, kalau penat,rehat, takda org marah pun, hehehe. yang penting jaga kesihatan tu. InsyaAllah semuanya akan okay nanti, slow2, urus masa dengan baik, insyaAllah yg lain pun akan beransur lancar.

    ReplyDelete
  4. student mana x stress kan!!! jgn Rabun merana nnti mcm kami, huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. biasa la tu. kadang kita akan rase low self confident tapi kejap je. dengar lagu fireworks banyak banyak :) make ur colour burst :)

    ReplyDelete
  6. Jangan cpt ptus asa. Be strong
    G kedai spek cepat. Check power mata. Harap xde ape2

    ReplyDelete
  7. Better g check.. rabun nie boleh buat sakit kepala..
    U can di it..

    ReplyDelete

๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ƒ ๐Ÿ˜„ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜… ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿคฃ ☺️ ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜‡ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™ƒ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜— ๐Ÿ˜™ ๐Ÿ˜š ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ˜œ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜› ๐Ÿค‘ ๐Ÿค— ๐Ÿค“ ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿคก ๐Ÿค  ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜’ ๐Ÿ˜ž ๐Ÿ˜” ๐Ÿ˜Ÿ ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™ ☹️ ๐Ÿ˜ฃ ๐Ÿ˜ซ ๐Ÿ˜ค ๐Ÿ˜  ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ถ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‘ ๐Ÿ˜ฏ ๐Ÿ˜ฆ ๐Ÿ˜ง ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฒ ๐Ÿ˜ต ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜จ ๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ข ๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿคค ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜“ ๐Ÿ˜ช ๐Ÿ˜ด ๐Ÿ™„ ๐Ÿค” ๐Ÿคฅ ๐Ÿ˜ฌ ๐Ÿค ๐Ÿ‘๐Ÿผ ๐Ÿ‘Ž๐Ÿผ ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ๐Ÿ’–

Current Status (23 DISEMBER 17) : "Sem break! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah! ๐Ÿ‹๐Ÿป"

Dear reader,thank you for having here๐Ÿ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!๐Ÿ‡๐Ÿป

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net