✍ Doakan kami !

Bismillah.

Hi bloggers.!.harap korang sihat hendaknya..berdenyut-denyut kepala gua minggu ni.Padahal bukannya banyak kerja pun cuma banyak topik yang kena hadam sedalam-dalamnya.Rasa macam dah lama tak menaip dalam blog ni.

Eh..ye ke?..Yelah!

Aku memang melayan giveaway dan bloglist bagai tu je..hahaha..lebih ringkas dan menjimatkan masa.Sekurang-kurangnya tak adalah blog ni tersadai tak berentri.Bukan tak nak bercerita tapi tak waktu yang sesuai membuatkan aku tidak mencoretkan sesuatu.

Tapi!

Lepas minggu ni nanti...alhamdulillah!..

Saya cuti pertengahan semester seminggu! Yeay!! Bolehlah berjalan-jalan melawat blog korang sambil-sambil menghadam topik untuk peperiksaan pertengahan semester masa cuti nanti.

Jadi nantikan lawatan saya! Akan ku hentam setiap entri korang dengan jejak jari jemari ini.Hehehe.

Tapi sekarang tak payah nak suka sangatlah!.

Google Image
Esok giliran kumpulan kami buat pembentangan untuk subjek komunikasi saintifik.Haaa..hambik kau..semua aku bahasa melayu kan.Hahaa..cuba untuk menulis entri dalam Bahasa Melayu penuh.

Takutttt..ada doktor jemputan datang tengok kitorang buat pembentangan.

Huwaaa..saya takutttt!..

Sebelum tu nak jelaskan..bukan doktor perubatan ya tapi doktor PHD.Takutt..takuttt..tapi nak buat macam mana..tadi pun ada juga yang menggigil kauu..takut aku.Ada beberapa yang cuba kawal suara tapi bila pegang kertas yang nak dibaca tu menggigil tangan dia.Aku pun naik seriau..kalaulah aku macam tu esok..allah..tak mahu!

Nauzubillah min zalik.

Doakan pembentangan saya dan kumpulan esok berjalan lancar ye korang!..Tolong...tolong..tolong doakan kami..terima kasihh.."sayang korang..muahhh!"*untuk perempuan je.

Sampai berjumpa lagi!

081120160637PM
SELASA
2-3A-3A

9 comments:

  1. All the best! Goodluck for final! and muah setempek balik hehe

    ReplyDelete
  2. Good luck in ur presentation mas and the geng! Telan je doctor nanti dengan kata2 bernas daripada team mas :)

    Siqah menantikan lawatan mas ke blog. Hihi πŸ™ˆπŸ˜…

    ReplyDelete
  3. Tkpe. InsyaAllah elok semuanya tu ..

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudhkan ya.. In sha Allah.. USAHA+DOA+TAWAKAL=KEJAYAAN

    ReplyDelete
  5. Semoga Mas berjaya dalam buat pembentangan.. Just be relax okey.. =)

    ReplyDelete
  6. Cik Renex pun skrg join giveaway je.

    So camne pmbntgn .ok x?

    ReplyDelete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net