f From View of My Eyes: ✍ Doakan kami !
⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.May Allah grant us a wonderful life.Keep smiling and be positive.Never give up.Let's altogether running towards Allah.May Allah Bless.⚔

✍ Doakan kami !

Bismillah.

Hi bloggers.!.harap korang sihat hendaknya..berdenyut-denyut kepala gua minggu ni.Padahal bukannya banyak kerja pun cuma banyak topik yang kena hadam sedalam-dalamnya.Rasa macam dah lama tak menaip dalam blog ni.

Eh..ye ke?..Yelah!

Aku memang melayan giveaway dan bloglist bagai tu je..hahaha..lebih ringkas dan menjimatkan masa.Sekurang-kurangnya tak adalah blog ni tersadai tak berentri.Bukan tak nak bercerita tapi tak waktu yang sesuai membuatkan aku tidak mencoretkan sesuatu.

Tapi!

Lepas minggu ni nanti...alhamdulillah!..

Saya cuti pertengahan semester seminggu! Yeay!! Bolehlah berjalan-jalan melawat blog korang sambil-sambil menghadam topik untuk peperiksaan pertengahan semester masa cuti nanti.

Jadi nantikan lawatan saya! Akan ku hentam setiap entri korang dengan jejak jari jemari ini.Hehehe.

Tapi sekarang tak payah nak suka sangatlah!.

Google Image
Esok giliran kumpulan kami buat pembentangan untuk subjek komunikasi saintifik.Haaa..hambik kau..semua aku bahasa melayu kan.Hahaa..cuba untuk menulis entri dalam Bahasa Melayu penuh.

Takutttt..ada doktor jemputan datang tengok kitorang buat pembentangan.

Huwaaa..saya takutttt!..

Sebelum tu nak jelaskan..bukan doktor perubatan ya tapi doktor PHD.Takutt..takuttt..tapi nak buat macam mana..tadi pun ada juga yang menggigil kauu..takut aku.Ada beberapa yang cuba kawal suara tapi bila pegang kertas yang nak dibaca tu menggigil tangan dia.Aku pun naik seriau..kalaulah aku macam tu esok..allah..tak mahu!

Nauzubillah min zalik.

Doakan pembentangan saya dan kumpulan esok berjalan lancar ye korang!..Tolong...tolong..tolong doakan kami..terima kasihh.."sayang korang..muahhh!"*untuk perempuan je.

Sampai berjumpa lagi!

081120160637PM
SELASA
2-3A-3A

9 comments:

  1. All the best! Goodluck for final! and muah setempek balik hehe

    ReplyDelete
  2. Good luck in ur presentation mas and the geng! Telan je doctor nanti dengan kata2 bernas daripada team mas :)

    Siqah menantikan lawatan mas ke blog. Hihi πŸ™ˆπŸ˜…

    ReplyDelete
  3. Tkpe. InsyaAllah elok semuanya tu ..

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudhkan ya.. In sha Allah.. USAHA+DOA+TAWAKAL=KEJAYAAN

    ReplyDelete
  5. Semoga Mas berjaya dalam buat pembentangan.. Just be relax okey.. =)

    ReplyDelete
  6. Cik Renex pun skrg join giveaway je.

    So camne pmbntgn .ok x?

    ReplyDelete

Current Status (15 DISEMBER 17) : Fighting for final exam Sem 5 (12 till 20 Dis 17)! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net