✍ Cuba Berblogging dengan Tenang

Bismillah.

Hi korang! Rasa macam tak sempat sangat nak baca entri uols..blogwalking kejap tadi singgah chatbox memasing.Yang tak ada tu tak dapatlah i nak singgah.Nak cepat.Just nak bagitahu yang saya wujud lagi ya..belum hilang lagi..huhu..

Adoii rasa macam nak tercampur bahasa pulak..takpelah sikit-sikit tak..yang penting english version memang kena english sepenuhnya..Hohoho..okay sekarang dekat libraryni.. just nak bagitahu yang serius memang tak sempat nak baca entri korang maaafkan saya..

Nanti saya cuba cari masa untuk berblogwalking kembali.

Dah mula buzy sekarang ni nak buat mid term presentation bagai al maklumlah student vs blogger..tak sanggup biarkan blog kesepian daripada sebarang entri..mampu up entri je lah sikit-sikit..itupun entri pasal giveaway and so on  =.=

Ok la sebenarnya saya tak ada banyak masa ni..Entah apa yang dikejar pun tak tahulah..cuba menaip secepat yang mungkin..haha..okay see ya..!

Jangan pelik kenapa entri up malam-malam nie ya padahal tarikh siang tadi..itu sebab saya schedule post nie..haha..dan juga mungkin ada post yang lain macam tu..tarikh di bawah hanyalah tarikh semasa entri ditulis..bukan tarikh entri dipost ya..

Ok bye ! Jumpa lagi nanti.

Google Image

Kesedihan mula pergi sedikit demi sedikit..semoga family arwah juga begitu.Terima kasih pada yang mendoakan.Semoga Allah merahmati.

021120160252PM
WEDNESDAY
U LIBRARY

2 comments:

  1. InsyaAllah, best of luck on ur presentation mas :)

    ReplyDelete
  2. bagus kata2 hikmah ni... btw take care

    ReplyDelete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net