✍ Cuba Berblogging dengan Tenang

Bismillah.

Hi korang! Rasa macam tak sempat sangat nak baca entri uols..blogwalking kejap tadi singgah chatbox memasing.Yang tak ada tu tak dapatlah i nak singgah.Nak cepat.Just nak bagitahu yang saya wujud lagi ya..belum hilang lagi..huhu..

Adoii rasa macam nak tercampur bahasa pulak..takpelah sikit-sikit tak..yang penting english version memang kena english sepenuhnya..Hohoho..okay sekarang dekat libraryni.. just nak bagitahu yang serius memang tak sempat nak baca entri korang maaafkan saya..

Nanti saya cuba cari masa untuk berblogwalking kembali.

Dah mula buzy sekarang ni nak buat mid term presentation bagai al maklumlah student vs blogger..tak sanggup biarkan blog kesepian daripada sebarang entri..mampu up entri je lah sikit-sikit..itupun entri pasal giveaway and so on  =.=

Ok la sebenarnya saya tak ada banyak masa ni..Entah apa yang dikejar pun tak tahulah..cuba menaip secepat yang mungkin..haha..okay see ya..!

Jangan pelik kenapa entri up malam-malam nie ya padahal tarikh siang tadi..itu sebab saya schedule post nie..haha..dan juga mungkin ada post yang lain macam tu..tarikh di bawah hanyalah tarikh semasa entri ditulis..bukan tarikh entri dipost ya..

Ok bye ! Jumpa lagi nanti.

Google Image

Kesedihan mula pergi sedikit demi sedikit..semoga family arwah juga begitu.Terima kasih pada yang mendoakan.Semoga Allah merahmati.

021120160252PM
WEDNESDAY
U LIBRARY

2 comments:

  1. InsyaAllah, best of luck on ur presentation mas :)

    ReplyDelete
  2. bagus kata2 hikmah ni... btw take care

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net