Tersenarai dalam bloglist Cempaka Kuning by Cinta Itu Indah

Bismillah.

Bloglist ni aku sebenarnya tak perasan sejak bila aku tersenarai..bila tengok dekat stats ada pulak traffic datang daripad blog ni..so then aku usha la..waaah..i adalah cempaka kuning!..so then aku gigihlah cari kenapa aku tersenarai dalam bloglist ni



Rupa-rupanya tak sedar diri ada join segmen ..hahaha..baru jumpa..nie rupanya!


Yang ni pulak entri kemenangan siapa yang telah dibloglistkan..


tak tahu sampai bila bloglist ni tapi alhamdulillah bertambah lagi satu rangkaian..hihi..Oraitt..rasa habis dah up pasal bloglist yang tersenarai kott..kita tunggu pula result next ! siapa yang kena!..kalau senyap tu tak adalah tu..hahaha..

Till then.

6 comments:

  1. Tahniah Mas..! Wahh dah banyak rupanya blog awak tersenarai.. hehe keep it up girl.. =)

    ReplyDelete
  2. Saya kenal tiga saja blog dlm list tuh. Hihi. Apapun, tahniah naa.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun kenal 3 jgk..haha..yg lain x biasa sngt singgah

      Delete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net