f From View of My Eyes: Tersenarai dalam bloglist Cempaka Kuning by Cinta Itu Indah
⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.May Allah grant us a wonderful life.Keep smiling and be positive.Never give up.Let's altogether running towards Allah.May Allah Bless.⚔

Tersenarai dalam bloglist Cempaka Kuning by Cinta Itu Indah

Bismillah.

Bloglist ni aku sebenarnya tak perasan sejak bila aku tersenarai..bila tengok dekat stats ada pulak traffic datang daripad blog ni..so then aku usha la..waaah..i adalah cempaka kuning!..so then aku gigihlah cari kenapa aku tersenarai dalam bloglist ni



Rupa-rupanya tak sedar diri ada join segmen ..hahaha..baru jumpa..nie rupanya!


Yang ni pulak entri kemenangan siapa yang telah dibloglistkan..


tak tahu sampai bila bloglist ni tapi alhamdulillah bertambah lagi satu rangkaian..hihi..Oraitt..rasa habis dah up pasal bloglist yang tersenarai kott..kita tunggu pula result next ! siapa yang kena!..kalau senyap tu tak adalah tu..hahaha..

Till then.

6 comments:

  1. Tahniah Mas..! Wahh dah banyak rupanya blog awak tersenarai.. hehe keep it up girl.. =)

    ReplyDelete
  2. Saya kenal tiga saja blog dlm list tuh. Hihi. Apapun, tahniah naa.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun kenal 3 jgk..haha..yg lain x biasa sngt singgah

      Delete

Current Status (15 DISEMBER 17) : Fighting for final exam Sem 5 (12 till 20 Dis 17)! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net