✍ Mencari erti hidup ini

Bismillah.

Hari ni memang pulun habis-habisan join segmen and giveaway bagai..hahaha..blogwalking pula just sikit-sikit mana yang dan..well actually memang dah melekat dekat blog ni la..ada sorang housemate tu pelik je kenapalah aku kusyuk sangat mengadap laptop ni..siap nak curi-curi tengok lagi..hahaha..

But..no..no..no..memang tak la nak bagi tahu apa yang aku buat..nanti kecoh jadinya..tak jadi i nak cerita part-part personal matters dekat sini..takut kena nganjing..haha..lagipun kalau nak berblogging tak boleh orang kacau..kena syok sorang-sorang..kalau tak memang tak jadilah ceritanya pun..boleh tergendala..jadi macam masa aku jaga si Hana tu la..

Dah datang mengendeng comel-comel dekat aku nak tengok didi ..layankan la..tak jadi nak berblogging.oh my..cerita pasal Hana..rindunya..rasa nak balik tengok dia..haha..bukan nak rindu mak ayah ke..rindu Hana lebih lagi..kuang..kuang..kuang..itulah dia bila jaga budak kecik ni rasa rindu je dengan teletah dia..nampak tak sifat keibuan tu?..kikiki..

Comel je walaupun lasak and suka explore benda-benda yang aigooo semput nak layan tapi tetap rindu dia..tapi tetap rindu mak dan ayah jugak and adik beradik..sanak saudara..crush..hahaha....wuwuwuwu..rindunya...walau sukar dilafaz umpama lagu Lafaz Yang Tersimpan by UNIC tu ..huhuhu..

Semoga dapat melepasi saat kritikal sem ni dan dapat ilmu yang baru..belajar sesuatu yang baru..tambah pengetahuan dan pengalaman hidup..insyaAllah..masih mencari erti hidup ini..meluruskan niat..dan refleksi diri...jalan yang terasa berat ditempuhi menjadi mudah dengan bersikap positif dan tawakal pada Allah!

Semoga tidak sia-sia perjalanan hidup ini.

Doakan.

Google Image


Till then.

071020161024PM
FRIDAY
HOME RENT HOME

10 comments:

  1. Btol dik. Try sehabis baik ok :)

    ReplyDelete
  2. amin..amin.. amboi kemain tak bagi kawan tengok2.. kot2 kawan tu ada blog nanti habislah...hiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahumma aamiin..haha..biarlah dia ..kikiki..

      Delete
  3. semoga perjalanan kehidupan adik mas dipermudahkan.. in shaa Allah.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahumma aamiin.InsyaAllah..tq kak atie..heee..

      Delete
  4. woww crush..hehehe...:)..kim salam kat hana tu ye..walaupun kecik ag..hehe..ckp akak blogger tu kim salam,nanti hana besaq jadi blogger jugak ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. =P haha..takot kang die x nk dgr..apa la kakak sepupu die ckp nie >.< ..tunggu dia besaq nnti suh dia bca komen kak irda ye..hihihi

      Delete
  5. Jadi macam sy dulu la, last-last dengan roomate melekat nak ada blog jugak. Hak3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..no..no..no..nnti x insecure la nk cite ap2 >.<

      Delete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net