Menang Saguhati Barangan SAFI by SallySamsaiman.com!

Bismillah.

Waaa..sedih tak lepas nak blogwalking dan baca entri kawan-kawan sebab verification words dah muncul.Just sempat godek a few blogs je.Siap sambung blogwalking dari rumah lagi guna data digi tapi dah kecundang.Haha..Nanti la sambung lagi..

Adik aku whatsapp tadi yang ada barang sampai..aku tanya la apa..dia cakap tak tahu..dalam kotak kecil..so aku suruhlah tengok apa..lepas tu katanya nak snap..


Aikkk..apa tu..dari sapa sebab aku tunggu barang dari a few bloggers jugak la so that aku boleh proclaimed dekat new entry.Hahaha..jadi aku suruhlah dia buka...tunggu la sekejap..then ..whatsapp pun masuk..korang tahu adik aku buat apa?..dia just gelak..aku pun pelik la kenapa..aku tanya kenapa..ada apa dekat post tu..


Haaa..dia nampak benda alah nie dia gelak?..aigooo..mudah terhibur budak nie..apa lagi ada dalam post tu?..tak sempat aku tanya..dia post lagi gambar barang yang ada


waahhh..menarik.!.kalau dekat sini boleh jugak pakai..tapi dekat kampung..hahaha..tak dapatlah i cerahkan muka nie..kwang..kwang..kwang..then ada satu lagi gambar dia post 


Waah! ada note dari sis Sally la..aku tak perasan pun..masa nak buat entri ni baru la perasan..adik aku dah la tak bagitahu note tu tulis apa..aigoo..aigooo..sabar ja la..takpe la balik kampung nanti belek-belek la..haha..

Thanks sis Sally! Semoga dimurahkan rezeki hendaknya!

Nak tahu tak kenapa aku dapat barangan ni? cuba tengok dekat entri ni

                           Senarai pemenang Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


Walaupun macam tak layak je rasa sebab tak cukup syarat but i took this as alhamdulillah kalau dah rezeki tak ke mana..kat saya juga akhirnya..ahaks.

Nasib baik tak menang hadiah utama..kalau tak lagi haru jadinya..ahahha..look at this entry..


Cuba tengok tang mana yang sis Sally berkenan nak bagi hadiah dekat i tu..hihi..
Alhamdulillah sepanjang jadi blogger aktif ni banyak juga giveaway yang dapat padahal just post entri je then tiba-tiba dapat real things dalam tangan..so this blogging things is real la ! Not just dalam internet je rupanya..hahaa..Nice la..happy blogging! Don't give up! keep it up!..hihi.

Night!

Till then.

121020160950PM
WEDNESDAY
HOME RENT HOME

22 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki..tq kak ^_^

      Delete
  2. Wah, bertuahnya.. Tahniah! :D

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa! Tahniah mas! Keep blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis Siqah !.hihi..insyaAllah ^_^

      Delete
  4. tahniah kak.. :)

    sebelum ni, guna blog lama.. mmg sllu join giveaway,, tapi tak pernah menang..ahahahha..
    bukan rezeki maksudnya..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Fiqa ^_^ x pe fiqa..keep on join.! insyaAllah nnti dpt jgk akhirnya !

      Delete
  5. wah.. bestnya.. dpt pakai safi. brg busyra pun dah sampaiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Busyra beauty box kann? lg best!.tahniahh!!..hihi

      Delete
  6. Alhamdulillah.. tahniah.. join juga.. tapi takde rezeki nak menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah tq sis! InsyaAllah next giliran sis tu ! hihi

      Delete
  7. wah bestnya menang..rezeki tu.
    sy xde rezeki lagi nak menang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki no worries cik Renex nnti smpai jgk giliran sis ^_^

      Delete
  8. Thniah mas :) alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Yuni ^_^ alhamdulillah

      Delete
  9. Tahniah Mas.. =) mudah2an murah rezeki Mas selepas nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..allahumma aamiin.Tq kak ikin ^_^

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net