⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Good luck Adik-adik PT3 2016 !

Bismillah.

Haiii! Haha..nak menaip lagi..hari ni seharian tak ada kelas..memang dalam jadual tak ada kelas pun..aku tak tahu nak buat apa..so aku update blog! yihaa..berblogwalking nanti tunggu line kuat la..bila line slow dapat update blog je yang mampu..haha..so habis-habisan mengupdate blog!.

Tak la habis-habisan sangat..baru je nak menaip nie..hehe..dan..walaweh entri aku ✍ Antara Batu Jalanan dan Batu Permata dapat banyak giler view..tak pernah-pernahnya view mencanak macam tu untuk sesuatu post..paling koman pun dalam 10-20 je range dia..sikitkan?..but yang ni tak tahu view sumber daripada mana...system or what..hampir 200 lebih dalam sehari...terkejut jugak..tapi hopefully sesiapa yang baca dapat la manfaatnya sedikit sebanyak..

Hari ni student PT3 mula jawab exam kan? good luck uols! kita sebaya! 9 tahun yang lalu..huhuhu..sistem exam pun dah berubah..PT3 lagi susah kott..adik aku pun kata macam tu..dia ambik tahun lepas..ye la..tahun demi tahun kenalah upgrade sistem untuk upgrade standard class kan..Anyways! good luck ! jangan stress-stress..just do it! I knew that budak-budak sekarang memang pandai dia lain macam skett.. haha..

Aku masa PMR dulu just buat latih tubi sampai muntah je..then done! Senang nak score..walaupun actually pemalas yang amat..alhamdulillah nasib berpihak pada diri ini ..so then rentetan daripada keputusan itu makanya tercampaklah dalam course yang membolehkan aku sambung diploma dalam bidang berkaitan seterusnya upgrade bachelor dalam bidang ini..

"Maka yang mana satu di antara nikmat-nikmat Tuhan kamu, yang kamu hendak dustakan (wahai umat manusia dan jin)?"


Susah juga nak survive bila main-main..bila dapat result tergamamlah antara hidup dan mati je..paras-paras hidung je..kalau banjir bila nak bernafas tu hampir-hampir tersedut air sekali.Namun alhamdulillah masih diberikan peluang..kalau tak bersyukur lagi dan tak insaf lagi tak tahulah nak cakap macam mana kan..

Tapi seandainya kita gagal bila kita dah berusaha sungguh-sungguh dan giler-giler bukanlah bermakna kita seorang yang loser..No! kita adalah winner ! sebab kita dah usaha sungguh-sungguh!..yang loser tu orang yang berusaha untuk gagal je..just like..tahu nak exam tapi tak baca buku dan main-main..jawab exam pun main-main..itu loser.! Sentap sendiri

Jangan risau kalau keputusan tak menyebelahi kita asalkan kita dah usaha sebaik mungkin.Mungkin Allah nak bagitahu yang rezeki kita dekat tempat lain dan balasan yang setimpal akan diberi pada sesuatu yang lain atas usaha tersebut.No worries!

Langitilahi.com

Now..just do it! Ganbatte ! Fighting! You can do it!! Caiyok3!!

Till then.

101020160414PM
MONDAY
HOME RENT HOME

8 comments:

  1. good luck pada anak-anak sedara saya

    ReplyDelete
  2. Wow tgi tu viewer mas :) best of luck student pt3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..terkjut tengok ..haha..good luck !

      Delete
  3. PT3 ke UPSR ke SPM ke.. bukan jaminan kita berjaya dlm hidup ni atau tidak.
    Ada kalanya mereka yg tak berpeluang cemerlang pon hidupnya boleh jadi lebih baik berbanding mereka yg cemerlang. Setuju tak Mas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju kak ! yg penting usaha sungguh2.Rezeki turut brgntg pd usaha tp kkdg allah gntikn dngn yg lain..x semua nsib sama..yg pnting semua buat sehabis baik.hihi

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net