✍ Blogwalking Setiap Hari Isnin

Bismillah.

Maaf..maaf..serius loading habis la internet nie..kalau buka satu blog tu ambil masa lebih 15 minit..waaa..bazir masa dekat situ..tak pe lah..insyaAllah..hari isnin saya balas semua blogwalking guna wi-fi U library boleh?..hahaha..

Maybe akan blogwalking sekali seminggu ..and isnin only kalau tak ada aral.Sebab isnin saya free! Daripada lepak rumah sorang-sorang sementara yang lain ada kelas baik saya lepak library kan?

Dah lama tak berblogwalking ni dekat blog-blog yang rajin datang komen dekat blog saya nie..huwaa..sedih..rasa bersalah tak balas blogwalked.Hahaa..btw ..esok ada rancangan special dengan housemates..semoga segalanya dipermudahkan.

Takut..takut..but excited! semoga segalanya berjalan dengan lancar esok..Allahumma aamiin.

Begitulah menjadi seorang blogger in the same time as student..serius rasa bersalah tak up entri even dalam sehari tapi juga rasa bersalah kalau tak menelaah.Hahaa..mood berblogging tengah up la katakan..

Pagi tadi lepas je solat subuh ingat nak tengok sunrise dekat rooftop..tapi kunci lagi..sedih..so kitorang pergi lepak dekat tepi kolam je lah..sambil menghirup udara pagi sambil tu menelaah serba sedikit..tengok sunrise antara celah bangunan je..haha..tak pe cantik jugak!..


Dapat tengok celah tu pun jadilah..asal kan sunrise ! Masa ni semua orang tidur lagi la kott..kott la..haha..senyap sunyi tak ada suara..hujung minggu kan..tak kira siapa dari isnin hingga jumaat dah penat menghadap dunia ..so hari sabtu dijadikan masa untuk beristirehat bersama keluarga.


Dalam 7.20 pagi macam tu housemate dapat whatsapp daripada classmate..korang tahu dia buat apa?..dia send gambar kitorang yang tengah lepak dekat tepi kolam nie..waaa..hampeh! rupanya ada orang memerhatikan kami tengah buat apa dekat bawah nie..haha..

Katanya lagi..

"Macam tengah tengok orang buat photoshoot la.."

Hahaha..mana tak nya kitorang sambil-sambil tu ambik jugaklah gambar-gambar suasana dan diri sendiri untuk kenang-kenangan.Orang zaman sekarang la katakan..mana-mana pun mesti nak ambik gambar kan..haha..housemate dah malu dah..hihi

Dalam 7.45 macam tu barulah kitorang naik rumah..dan.. cari breakfast pulak!

InsyaAllah..pada sesiapa yang komen dan follow ..jangan lupa tinggalkan link blog dan mention ya..or korang boleh je tinggalkan pesanan dekat About Me | Chatbox | Bloglist dan  tinggalkan link blog dekat Mister Linky.Kalau dekat situ senang sikit nak detect.Pada yang tak difollow back dan dibalas kunjungannya lagi harap bersabar yaa..hahaa.

Sooner or later i'll catch uols! Daaa..

Google Image

Till then.

151020160402PM
SATURDAY
HOME RENT HOME


8 comments:

  1. Apa agaknya aktiviti esok tu ye? hee, nanti update story k :D

    ReplyDelete
  2. Kalo kat rooftop tu mesti lagi cantek kan..
    SAyang la..

    ReplyDelete
  3. Biasa la dik sibuk dgn hakiki ;) tp ok la tu at least ade jugak satu mase ntuk blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..x tau knp x bleh tinggl blog plak dh..haha

      Delete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net