⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Blogwalking Setiap Hari Isnin

Bismillah.

Maaf..maaf..serius loading habis la internet nie..kalau buka satu blog tu ambil masa lebih 15 minit..waaa..bazir masa dekat situ..tak pe lah..insyaAllah..hari isnin saya balas semua blogwalking guna wi-fi U library boleh?..hahaha..

Maybe akan blogwalking sekali seminggu ..and isnin only kalau tak ada aral.Sebab isnin saya free! Daripada lepak rumah sorang-sorang sementara yang lain ada kelas baik saya lepak library kan?

Dah lama tak berblogwalking ni dekat blog-blog yang rajin datang komen dekat blog saya nie..huwaa..sedih..rasa bersalah tak balas blogwalked.Hahaa..btw ..esok ada rancangan special dengan housemates..semoga segalanya dipermudahkan.

Takut..takut..but excited! semoga segalanya berjalan dengan lancar esok..Allahumma aamiin.

Begitulah menjadi seorang blogger in the same time as student..serius rasa bersalah tak up entri even dalam sehari tapi juga rasa bersalah kalau tak menelaah.Hahaa..mood berblogging tengah up la katakan..

Pagi tadi lepas je solat subuh ingat nak tengok sunrise dekat rooftop..tapi kunci lagi..sedih..so kitorang pergi lepak dekat tepi kolam je lah..sambil menghirup udara pagi sambil tu menelaah serba sedikit..tengok sunrise antara celah bangunan je..haha..tak pe cantik jugak!..


Dapat tengok celah tu pun jadilah..asal kan sunrise ! Masa ni semua orang tidur lagi la kott..kott la..haha..senyap sunyi tak ada suara..hujung minggu kan..tak kira siapa dari isnin hingga jumaat dah penat menghadap dunia ..so hari sabtu dijadikan masa untuk beristirehat bersama keluarga.


Dalam 7.20 pagi macam tu housemate dapat whatsapp daripada classmate..korang tahu dia buat apa?..dia send gambar kitorang yang tengah lepak dekat tepi kolam nie..waaa..hampeh! rupanya ada orang memerhatikan kami tengah buat apa dekat bawah nie..haha..

Katanya lagi..

"Macam tengah tengok orang buat photoshoot la.."

Hahaha..mana tak nya kitorang sambil-sambil tu ambik jugaklah gambar-gambar suasana dan diri sendiri untuk kenang-kenangan.Orang zaman sekarang la katakan..mana-mana pun mesti nak ambik gambar kan..haha..housemate dah malu dah..hihi

Dalam 7.45 macam tu barulah kitorang naik rumah..dan.. cari breakfast pulak!

InsyaAllah..pada sesiapa yang komen dan follow ..jangan lupa tinggalkan link blog dan mention ya..or korang boleh je tinggalkan pesanan dekat About Me | Chatbox | Bloglist dan  tinggalkan link blog dekat Mister Linky.Kalau dekat situ senang sikit nak detect.Pada yang tak difollow back dan dibalas kunjungannya lagi harap bersabar yaa..hahaa.

Sooner or later i'll catch uols! Daaa..

Google Image

Till then.

151020160402PM
SATURDAY
HOME RENT HOME


8 comments:

  1. Apa agaknya aktiviti esok tu ye? hee, nanti update story k :D

    ReplyDelete
  2. Kalo kat rooftop tu mesti lagi cantek kan..
    SAyang la..

    ReplyDelete
  3. Biasa la dik sibuk dgn hakiki ;) tp ok la tu at least ade jugak satu mase ntuk blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la..x tau knp x bleh tinggl blog plak dh..haha

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net