⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

Alexa Traffic Ranks #1

Bismillah.

Alexa Traffic Ranks? Apa tu?..Haa..pada yang tak tahu dan nak tahu apa itu alexa traffic ranks ni..korang bolehlah

Baca : Apa itu Alexa Rank dan pentingkah?

Aku pun baru baca dan faham la sikit-sikit..haha..alang-alang tu aku pun nak test jugaklah blog ni macam mana rankingnya..lagi pula blogger-blogger seperti AYU INSYIRAH | MIA LIANA | #JMBELOG  aku nampak selalu update pasal Alexa traffic ranks ni.Macam jadi suatu kewajiban pula.So aku pun dah ter..trigger la nak buat jugak..haha..first time check..so 

Taraaa!



Hahaha..sedih betul! Dalam malaysia pun takde ranking kauu.

Sadis.

Then today i check lagi..

The result is...

Taraa!!





 eh dah naik sikitlah..entah macam mana boleh naik tak tahu..haha..alhamdulillah okaylah tu.Walaupun traffic yang hadoo.hahaha.Akan cuba istiqamah mengecek sebulan sekali.Jangan jatuh sudah..haha..

Cuba korang check pula ranking blog korang macam mana dekat sini

>> http://www.alexa.com/siteinfo <<

Jangan lupa share!

Till then.

011020160446PM
SATURDAY
HOME SWEET HOME

7 comments:

  1. alexa traddc ni hanya untuk ada ,com ke mas ? tak pernah nak cek ..kalo cek pun tak yang setinggi ada domain sendiri ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk semua website kak..dia x kish..try la check ..hehe

      Delete
  2. X pernah check.. Tapi teruja lak nak tau lepas singgah sini..

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net