100 Followers on 18 Oct 16 !

Bismillah.

Alhamdulillah...sampai dah 100 followers.Haha..sebab banyak sangat join  γƒ„ Segmen 🎁 Giveaway 웃 Bloglist semalam so blogger2 pun datanglah berblogwalking dan ada yang berkenan follow sekali.Terima kasih korang.Keep in Touch!

So pada followers yang 100 ke bawah korang boleh tengok link korang dekat post sini Bloglist Dedicated To Followers.Memang khas untuk followers saja.Pada yang tak dapat dikesan tu harap maklumlah beri kerjasama bagi link.Hehe..lagi senang kalau sambil korang blogwalking tu letak je url blog korang sekali dekat komen.Senang la i nak klik terus.

Tapi nanti kalau ada followers yang ke 101 nanti akan diupdate dalam entry baru Bloglist Dedicated To Followers I pulak! Senang nak organize.Ceewah! Cita-cita tinggi ni nak followers beriban-riban.Hahaha.

Let's keep suppport each other!

Happy Blogging!



18 comments:

  1. Thniah dik mas :) mmbuahkan hasil dah haa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..sket2..hihi tq kak Yunie

      Delete
  2. wahh..

    hebatlh akak ni.. sy msih 4 org je .. hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. no worries la fiqa ..sbq2 sikit2 lma2 jd bukit..just be consistent! ceewah pndai plak bg tunjk ajr..haha

      Delete
  3. wow, tahniah awak. pernah rasa benda sama bila dah berjaya capai target 100 follower. keep it awak. mesti sy termasuk jugak dlm list 100 follower tu. hehe.

    ni entry sy dahulu kala http://shafuhann-smab.blogspot.com/2016/03/happy-100-followers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Of coz la shafuhan..haha..tq! orait i'll check it out!

      Delete
  4. Yeah,let's keep suppport each other

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh! fighting!let's keep the momentum!

      Delete
  5. alaaaaa..sayang nya kalau tak buleh dapat hadiah... :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upsss!..hahaha..giveaway tu insyaAllah nnti sy buat ye..haha

      Delete
  6. Yay, blog Kaklong pun ada.. TQ tau.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yay! most wc. tq kaklong follow i..hihi

      Delete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net