⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

Tersenarai dalam Animasi Lagu Sudah Ku Tahu by Ucing !

Assalamualaikum

Selamat hari raya ketiga!

Up entry untuk segmen ni pulak..segmen ni dah tamat 9 Sept haritu.Dalam banyak-banyak segmen yang saya sertai  segmen inilah  yang lain daripada yang lain sikit
Semua peserta yang join segmen ni akan diletakkan url blognya di dalam video Ucing.Lebih kurang 23 url yang tersenarai dalam video ni.Rugi siapa yang tak join.At least setiap kali orang tengok video ni boleh nampaklah url blog kita hehe.Nak tahu siapa yang tersenarai tu?

Baca : Senarai Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing
Agaknya macam mana la rupanya url blog dalam video tu eh?
Haaa..kalau nak tahu...mestilah kena tonton video ni sampai habis dulu!
Mempersembahkan ! *Pause lagu dulu.Hee.



                                                     Watch 

How?

Menarik kan.hihi.

Alright itu saja.Till then.

140920161205PM
WEDNESDAY
HOME SWEET HOME

2 comments:

  1. alaaa rugi tak leh tgk tapi ape ape pon thaniah dik :)

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net