f From View of My Eyes: Pemenang bertuah Segmen Nak URL Blog #25 by Mia Liana!
⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.May Allah grant us a wonderful life.Keep smiling and be positive.Never give up.Let's altogether running towards Allah.May Allah Bless.⚔

Pemenang bertuah Segmen Nak URL Blog #25 by Mia Liana!

Assalamualaikum

Opss..lama baru nak up entri.Hehe.Saya ada join segmen sis Mia Liana masa bulan August lepas.Dan segmen ni tak perlu buat entri pun.Just drop your link di comment entri ni.

Click On Banner

Mudah kan..! Rugi siapa tak join haritu.Haha.

Dan tanpa disangka-sangka rupa-rupanya ada jugak dibuat untuk pemenang bertuah segmen ni.Ingatkan buat untuk berblogwalking saja.hehe.Maaf tak blogwalking lagi..sabaq naa..nanti i terjah uols one by one!

Baca : Pemenang Bertuah Segmen Nak URL Blog #25





Seperti yang diberitahu,Url pemenang yang bertuah akan diletakkan sehingga segmen yang seterusnya .Bukan senang nak bertuah ni.Lagi pula dua blogger saja yang terpilih.Jadi tak ambik port sangat la kan..

lagi-lagi ramai kott yang join then saya tengok je la nombor penyertaan saya.Kott2 mengena kan.

Baca : Senarai URL Blog #25

Jeng..jeng..jeng..

Lub dab lub dab lub dab~





OMG !

"aih..betul tak ni..eehh..salah kang malu..eh..tapi macam url aku je tu..aishh.."

dilemma betul!

Hahaha..macam tu la saya kalau tengok sesuatu yang tak dijangka.

Dan tetiba ada suatu komen singgah...

jeng..jeng..jeng!



believe it or not! Percayalahh!! Takkan saja-saja ucap tahniah kan? haha..

Thanks to Sis Mia Liana kerana menganjurkan segmen ini.Alhamdulillah rezeki!

And now





Here i am!

But i think my url is problem same like this one la..

Baca : Could not detect a feed for this URL Blog posts ?

sebab dia tak naik title dan duduk suram di dasar bloglist itu.Sodih ko kat situ yoo..hahaha.But kalau tengok dekat About Me | Chatbox | Bloglist list Bloglist Dedicated To Followers tu elok pulak dia naik.

So?

Cuba korang letak blog saya dalam bloglist korang kot2 la elok pulak jadinya..hahaha.Ok bye!

130920161007PM
TUESDAY
HOME SWEET HOME

8 comments:

  1. banyak blog ada masalah tu skrg kan
    baru2 ni update bloglist, 90% blog ade masalah feeds.
    but boleh overcome by adding feeds/posts/default kat hujung address blog.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh! Bestnyaaaaa! Congrats mas :)

    ReplyDelete
  3. Sayangnya! Tak join.. :( Tahniah dear dapat masuk bloglist! hihihi

    ReplyDelete
  4. thniah mas !! alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete
  5. @muhammad naim Abdullah tq.

    @Gee Lion dh buat sis..ad yg jd ad yg tak..huhu

    @ Siqah Hussin tq sis!

    @ Miss Hoshii Tq miss hoshii!

    @ Maman Reen Hihi..nnti ad lg ! tnggu2..tq sis!

    @ Shahida Dzulkifli Tq sis!

    @ ayunie ramli tq kak! Alhamdulillah


    ReplyDelete

Current Status (15 DISEMBER 17) : Fighting for final exam Sem 5 (12 till 20 Dis 17)! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net