⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

🎁 Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman! (26 Sept 16)

Bismillah.


Syarat-syarat

1. Follow blog



2. Follow Instagram 

3. Like Fanpage

4. Pergi kemana-mana entri dalam blog Sally, tinggalkan komen yang ikhlas (min 3 entri) 

5. Buat satu entry bertajuk Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!
6. Letakkan banner segmen dan link kan ke entry ini.
7.  Dalam entri, ceritakan satu produk yang korang pakai/suka/wishlist (min 20 patah perkataan)
8. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. 

Mula - 13/9/2016 | Tamat - 26/9/2016

Re edit.

"Blog done follow..i tak ada IG n FB..Aci tak..kalau tak aci pun tak pa..suka support segmen je .Peace! ^_^ sekarang saya cuma pakai pencuci muka safi je..haha..dan juga pelembap muka safi ..kalau rajin pakai pagi dan malam..kalau malas tak pakai langsung..haha..tapi memandangkan rasa diri macam nak berubah jadi perempuan skett ..al maklumlah dah umur patut kahwin ni ..nanti mak bising..! so kalau dapat giveaway ni maka tak semena-mena la akan termotivated belajar make up bagai kan.Hihi..tu ja la.."


9 comments:

  1. Gut luck.. Lea dtg singgah dr segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  2. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dari GA yang sama..

    Tahniah menang saguhati dari GA sally..jelez..hehe

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net