⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Andainya takdir internet lembap

Bismillah.

Tweet..tweet..buka je twitter tengok Anuar Zain-Andainya Takdir trending.Jadi gatal tangan juga la nak tengok dah kenapa dengan penyanyi pujaan wanita seluruh dunia ni.Ewaah!.Rupa-rupanya beliau baru saja keluar dengan single terbaru iaitu Andainya Takdir..semua cakap lagu tu sedap..best la..sedih la..jiwa la..menusuk kalbu la....

Tskk..tskk..tskk..

memang..memang menusuk kalbu sungguh la..


Ini dah kenapa?



dah kenapa pulak ni..anyone? Kejap boleh tengok kejap tak boleh tengok..sempat la aku tengok sekejap tadi separuh tak habis..banyak dugaan .Almaklumlah internet siput sedut.kejap ok kejap tak.. Entah la sedih .dah tua agaknya streamyx nih..itulah tak berapa nak sihat benar.errr..Berbalik pada lagu tadi..memang nampak sedih..video nampak best tapi biasa la sensored bagi muslimin dan muslimat sekalian.

Perkara yang dipandang ringan.Aurat tetap aurat.Mengancam! Aigoo..aigoo..Tak boleh nak kata la yang saya tak berniat apa-apa..saya tak bermaksud apa-apa..saya cuma jalankan watak saya..saya tak nak hipokrit! eh.! retis sangat.Tundukkan pandangan bro.Nak hayati lagu but in the same time terbuat pula dosa kering.upps!..jatuh kopiah imam!

Banyak benda nak update tapi hanya tinggal kenangan.Tak dapat update on time then jadilah ia draft seumpama pekasam.Dan alhamdulillah yang ini boleh lagi update dan blogwalking lagi walaupun sedu sedan.Dah balik rumah sewa nanti berhuhuhu je la.Tapi sayang nak tinggalkan blog ni.Sayang blog ketat-ketat.!

Mana nak ceghita lagi kalau bukan dekat sini kan..so then..pandai-pandailah i cari alternatif  nanti.

Haha.

One day and half more to goo! T_T

Google Image
Till then.

230920160432PM
FRIDAY
HOME SWEET HOME

6 comments:

  1. hii semalam akak tertengok berita hiburan pasal anuar zain ni lama tak dengar tup tup keluar album baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la lama kn menyepi.amik mood semula la tu.hihi

      Delete
  2. Replies
    1. Ha'ah..anak Pak Zain..kakaknya Ziana Zain.Hehe.

      Delete
  3. Dah lama tak dengar suara Anuar Zain. Tup2 je keluar lagu baru.
    Jangan nanti tup2 kahwin pulak. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeng..jeng..jeng..klo itu seronok sgt..haha..*eh aku plak yg seronok..tumpg gembira =p

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net