Tutorial : kelopak bunga berguguran di blog

Assalamualaikum

Ahaii ! Salam Jumaat !Semoga hari ni lebih baik daripada semalam.Allahumma aamiin.

Amboih buat tutorial pulak dia,

Haha.Tak la,aku nak bagi link je,korang bolehlah usya2 kat situ.Saja je buat entry sebab Kak Ayunie tanya.Haa..akak jangan tak mengaku pulak.Malu aii.Lagi pun i rajin nak up kan post nie.

Korang boleh nampakkan kelopak bunga yang berguguran tu?..Kalau tak nampak..alamatnya kena refresh la..hehehe.

Kelopak bunga yang berguguran tu namanya full mood untuk blog sebab dia full memenuhi ruang blog.Nie antara contoh-contoh moodnya.

 

ada la beberapa lagi..korang boleh tengak dekat sini

>> http://jombinabelog.blogspot.my/2011/12/mood-comel-untuk-blog.html <<

Just copy code je pastu jadilah ia..InsyaAllah.

Widget Keretapi bergerak ni pulak aku dapat dekat blog Yura ni..

Tak sengaja sebenarnya.Ternampak.Bila tengok preview..waaa..cantik pulak aku tengok..apa lagi..!

Amacam? Cantik tak ? cantik tak? Haha..kena penampaq pula sat lagi.

Lepas tu nak cari widget top commentator pulak...tak display la yang biasa punya ni =.=" Pe kes tak tahu.

Ok la..nak g tengok si kecik tu tengah buat apa..aku tinggalkan dia dengan kakak sepupu dia yang lagi sorang tu.Nak update blog punya pasal..hihihi.Jahat sungguh!

Nanti sambung BW.

Till then.

120820161140AM
FRIDAY
HOME SWEET HOME

4 comments:

  1. terharunyaaaa adik mek buat ni sbb nk jawab soalan mek :) nnt terjah blog mek ye tgk mek pulak buat berguguran ni..

    ReplyDelete


Current Status (29 July 2018) : Intern dahhh! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah! Thank for your du'a!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net