f From View of My Eyes: Tutorial : kelopak bunga berguguran di blog
⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.May Allah grant us a wonderful life.Keep smiling and be positive.Never give up.Let's altogether running towards Allah.May Allah Bless.⚔

Tutorial : kelopak bunga berguguran di blog

Assalamualaikum

Ahaii ! Salam Jumaat !Semoga hari ni lebih baik daripada semalam.Allahumma aamiin.

Amboih buat tutorial pulak dia,

Haha.Tak la,aku nak bagi link je,korang bolehlah usya2 kat situ.Saja je buat entry sebab Kak Ayunie tanya.Haa..akak jangan tak mengaku pulak.Malu aii.Lagi pun i rajin nak up kan post nie.

Korang boleh nampakkan kelopak bunga yang berguguran tu?..Kalau tak nampak..alamatnya kena refresh la..hehehe.

Kelopak bunga yang berguguran tu namanya full mood untuk blog sebab dia full memenuhi ruang blog.Nie antara contoh-contoh moodnya.

 

ada la beberapa lagi..korang boleh tengak dekat sini

>> http://jombinabelog.blogspot.my/2011/12/mood-comel-untuk-blog.html <<

Just copy code je pastu jadilah ia..InsyaAllah.

Widget Keretapi bergerak ni pulak aku dapat dekat blog Yura ni..

>> http://nakahime.blogspot.com/2016/08/tutorial-train-sakura-moving-widget.html <<

Tak sengaja sebenarnya.Ternampak.Bila tengok preview..waaa..cantik pulak aku tengok..apa lagi..!

Amacam? Cantik tak ? cantik tak? Haha..kena penampaq pula sat lagi.

Lepas tu nak cari widget top commentator pulak...tak display la yang biasa punya ni =.=" Pe kes tak tahu.

Ok la..nak g tengok si kecik tu tengah buat apa..aku tinggalkan dia dengan kakak sepupu dia yang lagi sorang tu.Nak update blog punya pasal..hihihi.Jahat sungguh!

Nanti sambung BW.

Till then.

120820161140AM
FRIDAY
HOME SWEET HOME

4 comments:

  1. terharunyaaaa adik mek buat ni sbb nk jawab soalan mek :) nnt terjah blog mek ye tgk mek pulak buat berguguran ni..

    ReplyDelete

Current Status (15 DISEMBER 17) : Fighting for final exam Sem 5 (12 till 20 Dis 17)! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net