⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Profile : Follows these blogs?

Assalamualaikum


What the?

Aku tadi cubalah cari kenapalah semua blogger (korang la tu ) yang follow aku tak letak link dekat Profile dia.

Nak dijadikan cerita aku klik la setiap pic blogger kat tempat followers tu.And de end you know what ! Goshhh! Semua yang aku klik tak ada link blog dorang.

WHY ? sungguh aku tertanya-tanya.

Then,i got an idea.Aha! aku cuba pula klik pic aku sendiri dekat tempat blog yang aku follow.And u guess whatt..yezzaa!

"FOLLOWS THESE BLOGS?"
 Opss..terbesar pula perkataan tu.Heee.


 Are u serious? Oh my! Kenapa jadi macam nie..ish..ish..ishh...sedih betul !

Itulah dah lama tak aktif blogging sampai Profile view pun dah jadi lain.But the problem is..menyusahkan orang nak menjejak kekasih.Apa pun tak boleh.

Jadi pada korang yang menyinggah atau tersinggah atau yang memfollow atau terfollow blog ini jangan lupa pastikan tinggalkan link untuk ke blog korang dan pastikan ia boleh digunakan dan sahih.Jadi taklah saya patah hati  buntu nak mencari tuan empunya.

Pada yang saya tak follow balik tu nanti tolong bagitahu ya..claim je.Paling mudah letak je link pada comment.Lagi senang nak detect.Cbox pun okay juga tapi kalau aku view guna Google Chrome dia lambat loading ..kekadang tu sampai tak muncul pula..kalau Firefox pula okay je munculnya.Tak tahu la pula kalau korang punya view macam mana.

Last but Not least,boleh juga isi link pada Mister Linky's Magical Widgets. Itu lebih mudah.

Pilihlah mana yang senang bagi korang asalkan jangan lupa tinggalkan link.Ingat ! Jangan lupa tinggalkan link..Peace! Love !

Selamat Malam. 

Till then.

040820161109PM
THURSDAY
HOME SWEET HOME  

7 comments:

  1. biasa macam tu.. sabar jela..

    ReplyDelete
  2. Mostly blogger use Google+, it much easier =D

    ReplyDelete
  3. Umie Yana : kn..bersbr sja

    Eeiou : betul gak kan..tp sy x tergerak nk tukar ke google+..mybe one fine day =D

    ReplyDelete
  4. akak letak dua2. hahahha. salah satu cara nak follow orang, copy link url dia pastuh paste dekat add di webpage blogger :)

    ReplyDelete
  5. salam awak, hhihi, mai tinggal link ni, jemputlah melawat.

    http://missobsesi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. @Noor Maizan Wasalam tq singgah awak❤ nnti sy dtg ..tungguuu

    ReplyDelete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net