✍ Mencari jejak Blogger yang Hilang

Assalamualaikum

Haa..hambik kau tajuk.Aku ingat nak tulis tajuk Mencari Blogger yang hilang tapi takut nanti tak pasal-pasal jadi kes polis..hahaha.

Nie haa..masalahnya..awak dah follow saya tapi saya tak dapat nak cari awak di mana..sama juga macam commentator..hilang tanpa dapat dikesan...tskk..tskk..tskk..♫ ditanya lagi..awak kat mana..awak kat mana...♫

Fi Hifzillah Followers

1.
echa michaecha micha - http://impianvskhayalan.blogspot.my/  (Done)
 2.
Shahida DzulkafliShahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.my/ (Done)

3.
Nurulatika YunusNurulatika Yunus


Commentator


  mira

Kali terakhir dilihat pada post entry di bawah ini.

웃 Pencarian bloglist untuk blog gadis genit


Semalam baru je post cari si mira ni kat post 

tapi tak ada respon.Al-maklumlah blog tak femes tak adalah orang bacanya. or maybe mira yang tak femes tak? eh...haha gurau je....Haha 

Pada sesiapa yang menjumpai mereka yang berkenaan atau empunya diri yang seperti kenal dengan orang di atas.Sila berikan alamat rumah blog mereka /anda agar saya bisa menjejak kekasih  anda.
Sekian dimaklumkan.

Serius sungguh berblogging ni sampai orang tak tinggalkan jejak pun diwar-warkan.Haha.Takpe la sementara saya masih prihatin ni,jarang saya nak prihatin.Selalunya..lantak kau lah !..haha..ok bye!

040820161240PM
THURSDAY
HOME SWEET HOME

5 comments:

  1. ooo ade gak kes hilang jejak gini ye :) tak pe dik, cari elok2.

    ReplyDelete
  2. hye... Salam perkenalan...
    ini blog saya..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/

    ReplyDelete

  3. ayunie ramli - ada kak..haha..baik!

    Shahida Dzulkafli -Salam kenalan ..yea dh jupe ! haha

    ReplyDelete
  4. hahahaha. okey aisyah tak paham sangat .. tapi .. hahahaha . terkejut sebab ade org carik kita ..

    ReplyDelete
  5. Aisyah tak faham? Haha..saya klik dekat pic tu tapi tak keluar link.So tak dapatlah detect blog aisyah apa..of coz la org cari sebab orangnya tak dapat dikesan kan..haha..terkejut kan!

    ReplyDelete


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net