✍ Bertukar !!

Assalamualaikum

Anda rasa pelik? Anda seperti tahu namun tak pasti apakah yang pelik itu? Ya tidak syak lagi !..Background blog bertukar !! Action kamen !! hahaha..sebenarnya memang habit aku menukar background.Agak-agak rasa nak tukar je mesti aku tukar tanpa was-was.Jadi,korang tak perlu pelik.

Tapi orang selalu cakap yang aku ni pelik..so takpelah kalau korang nak rasa pelik..Haha..Aku tukar background dan tak lupa lagu background dan juga..kalau nak tinggalkan pesanan blogwalking korang boleh terus direct ke Bloglist From View Of My Eyes.

Maaf..saya dah pindahkan ke sana .heee..tak lupa juga dengan Mister Linky pun ada dekat sana.Korang boleh tinggalkan link dekat sana ya.Terima kasih..Bukan apa..nak ringankan blog ni dan khas untuk posto posto i yang nothing that matter.Sebenarnya kan.mood blogging aku makin turun nie..why..why..why..i just dont know why ..haha..takpe takpe..akan ku cuba sedaya upaya agar tetap bersemangat menjalani hidup ini..Aiwah !

Petang tadi pergi jamuan raya.and i gotcha a friend from uni and talk about a lot about Uni matters..and i saw my friends from secondary school..but..they just walk away as they dont seem to saw me..yeah.maybe i saw them but they dont noticed me.

Nevermind.

.and MB sang a song Hindustan Huyooo!.before that the cloud seem so cloudy and ..in the middle of singing..the rain was pouring down..and..then we just got back home before the rain become heavy.

Alhamdulillah.My stomach full to the fullest.Hohoho.

Till then,

060820160838PM
SATURDAY
HOME SWEET HOME

2 comments:


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net