Cepatnya Ramadhan berlalu...

Assalamualaikum..

   wehh..hai korang..dear bloggerz and readers..korang rasa tak..cepatnya waktu berlalu masa bulan puasa nie..alih-alih dah hampir dua minggu kita berpuasa..sedih...sangat sedih..aku nak habaq yang result aku dah keluar..dan..aku dapat PB..tsk..tsk...how should i do?..but hati aku tetap nak teruskan juga sampai ke akhirnya..walau apa pun yang terjadi..

   Aku tak ada arah dah ke mana nak dituju..aku perlukan kekuatan dalam perjalanan ini..dan aku tak nak tambah masalah pada family aku dan orang sekeliling aku..but..i need uolzz untuk making life to the fullest! nak tak nak terpaksa jugalah menyusahkan ..tak pe..mak ayah..seandainya dekat dunia ni orang tak dapat balas jasa mak dengan ayah..orang doakan sentiasa mak ayah bahagia di syurga nanti..Allah kabulkan doaku ini..allahumma aamiin.

  Tapi aku harap sempat balas jasa mereka sebelum tiba masanya.Banyak dah diorang susah sebab aku..tak nampak kesenangan diraut wajah mereka..sedih sangat tu..haii..memang sedih la wey..lagi lagi dengan anak dia yang hati batu nie..degil lagi ikut kepala sendiri je..aku cuba la untuk survive apa yang termampu..InsyaAllah

  Aku rindu la suasana tadarrus dekat tempat praktikal dulu..but..hidup harus diteruskan..aku kena sendiri cari hidayah tu..walau nanti aku dah kerepot..selagi tak jumpa selagi tu aku akan terus mencari...mencari ..dan mencari...

   Lately,masih berangan lagi...berangan dengan angan yang tak sudah...just move on beb!!..susah nak move on..dulu dah move on..tapi bila ter"berangan sekejap..jadinya terimbau kembali kenangan silam..hahahha..sadis nak oiii...entah sampai bila..ku ingin berubah namun amat payah..aku cuba kembali tekadkan dalam hati..hidup cuma sekali kat dunia nie..so..ulang la berapa kali pun selagi mampu..pesanku pada diri..

  Actually banyak lagi nak diceritakan but...i habiskan dekat sini saja la..nanti i story lagi! Selamat berpuasa uolzz~

170620160334PM
HOME SWEET HOME

No comments:

Post a Comment


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having here๐Ÿ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!๐Ÿ‡๐Ÿป

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net