✍ Kembali berblogging

Assalamualaikum pembuka bicara..

Ceewaaahh...tajuk sangat-sangat...hmm..boleh percaya kee...kita tunggu dan lihat je lah...actuallly aku baru je terbuka hati nak menulis balik ..

Aku mula la tadi selongkor dan berblogwalking semula ke blog-blog blogger yang terlihat menawan di mata ..hohoo..terindu pula zaman menulis cerita-cerita lipatan kenangan dekat blog suatu ketika dahulu di mana..bila ombak derita mula melanda di jiwa maka aku padamkan semua catatan kenangan itu..ohh,..sadisss...

Macam tu la hidup bila dapat fikiran yang tak menentu dan tetap..still lagi hidup i tak menentu sekarang nie..erghhh...sakitnya tu di hati ini...Anyways..aku suka lagu sudah ku tahu tu...*tetibe
tapi bila dah ulang banyak kali jadi pening dan rasa nak muntah plak,..hahaha..overdose kott..

Actually aku dalam bulan final exam nie..30 nie baru habis ...last paperr..last paperr...yang menyiksa jiwaa..ohooiii...! Sebab tu la dalam sengkang masa ni aku cari alternatif nak kurangkan ketekanan peperiksaan..and de' answr is !! Yess..u my dear...my bibobibo blogg...lama dah tak usik dan menaip macam nie...oh heavennya rasa dapat tulis sebebas-bebasnya tapi waitt!!

Tak sangat sebenarnya...ini pun aku cuba tulis sepantas yang mungkin dan cuba menghabiskan apa yang sedang bermain dalam otak nie sementara housemates aku semua tak bangun lagi dan sedar aku sedang buat blogging bagai nie...hohoho..ok wehh...semoga kita berjumpa lagi di waktu yang terdekat...moga moga !Doakan result exam aku wehh...ngeri tak terbayang mata...~(nyanyi lagu arjuna beta)

240520160713 PM
BLOCK 3
SILK HIGHWAY

No comments:

Post a Comment


Current Status (22 January 2018) : Semester 6! May Allah blessπŸ’• this journey! Bittaufiq wannajah!

Dear reader,thank you for having hereπŸ’•I'm appreciated it a lot.I'll get you back sooner or later whatever it takes!πŸ‡πŸ»

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net