✍ Praktikal : Selamat Hari pekerja !

Lamanya...

Lama dah rasanya tak update blog ye tak?..Link aku pun bertukar-tukar..fikiran pun berubah-ubah..ingat nak kekalkan link ni dan biarkan nama sebenar je...senang dan mudah..dan bila aku tak puas hati akan sesuatu aku akan terus public kan ! Then senang orang nak detect...Wahaha.

Hmm..let's story..pe cite praktikal aku?..

Waaahhhh...hmmm..setakat ni okay..dan guess whatt? saya jumpa kawan baru...bestnya..yang tak best pula..staff dekat hema lelaki major..waaaa...tak bestnyaaa !!...itu la aku rasa susah sangat..tapi guess whatt?...kini ku tak kisah lagi..kita kena berani..berhadapan dengan kenyataan...

Tak boleh menafikan yang aku adalah sebahagian daripada kehidupan duniawi..akan ku cuba atasi rasa itu...semoga Allah permudahkan untuk aku menimba ilmu ..moga tak sia-sia hidup ku ini...

Doakan aku....

010520140815AM
ROOM 5.
RUMAH SEWA.

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal and lifestyle blog solely belong to Mas FVOME (masfvome@gmail.com).Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually release from the current situation and personal emotion of the blog owner toward the matters.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental chaotic after reading the blog post.The readers must be responsible toward their own reading source.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents in this blog is strictly prohibited for being copy and published on any social media,websites and books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

Most pictures credited to Google Image.If there is yours,please claim it to masfvome@gmail.com for the further action.

Plagiarisma.Net