f From View of My Eyes: ✍ Blogwalking....
⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.May Allah grant us a wonderful life.Keep smiling and be positive.Never give up.Let's altogether running towards Allah.May Allah Bless.⚔

✍ Blogwalking....

Selasa 18 Mac 2014

Hari ni pun nothing muchh..just asyik rasa berdebar-debar tak menentu..hari ni juga aku mula rancakkan gerakan meninggalkan jejak di blog2..nanti barulah aku senaraikan blog tu dalam bloglist...esok nak ambil surat lapor diri ngn buku log kat HQ..tujuan utama nak ambik baucer buku je pun..hmmm...

Rasa tak suka lah nak pergi kolej tu..tak tahulah kenapa..rasa tak sedap je hati nak jumpa lecturer sume..hari ni pun mood aku swing2...baran rasa...sekali adik aku pandang aku semacam terus aku memetir kat dia..padahal dia tak buat apa2 kott..ontah laa...teruk da aku ni bila tak de mood..

Makanya bila aku tak ada mood janganlah berani nak datang dekat..even stare punn!!..tengahari ampai baju..pastu hujan turun renyai2..lepas tu bertukar lebat...asudah..baju tak angkat pula tu..habislah ia basah kuyup..lepas tu panas balik...tak lama lepas tu hujan balik..hmmm..smile aja lah kat baju2 tu..sejuk yee???.hehehe..

ok la..tu je kottt...k..daaa..malas nak pikir apa yang dah berlaku..huahuahua..mood swing2 ada sikit2 lagi..haishhh...

180320140825PM
ROOM.
HOME SWEET HOME.

No comments:

Post a Comment

Current Status (15 DISEMBER 17) : Fighting for final exam Sem 5 (12 till 20 Dis 17)! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net