f From View of My Eyes: ✍ Ceroiii laaa..
⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.May Allah grant us a wonderful life.Keep smiling and be positive.Never give up.Let's altogether running towards Allah.May Allah Bless.⚔

✍ Ceroiii laaa..

No idea.

Aku tak ada idea nak tulis apa daaa.Dua tiga kali tulis then aku padam balik.Tak tahulah nak story pasal apa.Apa pun tak bolehhhh..cerita pasal praktikal?ceroiii laaa..pening kepala aku..huhuhu..pening kepala kott..macam tu kawan aku cakap..memandangkan dia dah dapat tempat ..so keseoranganlah aku terumbang ambing..dan aku tak mahu peduli sudah..

Umur aku yang makin meningkat membuatkan perasaan aku bertambah emosi.Hari aku bertambah sunyi..jiwa aku semakin sepi...dan hati ini...haishhh..sudah-sudahlah tu bertelenovela..hehehe....tak tahu bilakan hadir semangat untuk berdikari..sebab aku dah malas nak fikir apa..

Memandangkan cuaca pun semakin hari semakin panas...gunung berapi pula semakin aktif..dan aku pula menjadi semakin pasif..aku tak peduli apa pun yang terjadi pada sekeliling aku...yang aku tahu..aku tak tahu apa-apa...aku berharap...sungguh aku berharap..

Aku berharap akan ada suatu sinar yang akan tiba nanti..namun sepertimana makanan..kalau tak disuapkan ke mulut..maka tak makanlah kau...makanya...aku harus berusaha bersungguh-sungguh..namun sekarang ni serius aku malas tahap gaban..tak tahulah tahap gaban tu macam mana..nak dijadikan cerita..kemalasan yang amat melampau-lampau..

Sehinggakan aku nak online pun ...pening rrrrr...

Sampai aku rasa macam nak delete je semua....atas faktor-faktor ni lah dulu aku padam blog aku..huahuahua..dan masa ni...perasaan ini kembali tiba semula...tak ku sangka..tak ku terduga...bagaimana harus aku lakukan..apakah yang mampu aku berikan..

Ok fine..sudah-sudahlah tu merepekk..i hate this! Dan sekarang aku bakal jadi penghuni tetap blog ini ! This world u know ~

170220140422PM
ROOM.
HOME SWEET HOME.

No comments:

Post a Comment

Current Status (15 DISEMBER 17) : Fighting for final exam Sem 5 (12 till 20 Dis 17)! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net