⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Maal Hijrah

1 Muharam 1435 H

Intro..Bila Waktu Telah Berakhir...

Detik demi detik berlalu meninggalkan aku yang tak sedar diri telah leka dan lalai dalam menjalani kehidupan seharian.Hari demi hari baru aku sedar yang..sekarang dah 1 Muharam ! Tahun baru Islam 1435 H ! Dan telah masuk bulan 11 tahun masihi..Rasa macam nak belasah diri sendiri je bagi sedar !

Wake up Girl !! Lab report berpage-page tak buat lagi..tik tok tik tok ..tanpa sedar bulan 10 dah ditelan masa..dan sekarang bulan 11 ...dan 12....1..Erghhh !! Stressing Out ! Aku bakal menjalani praktikal..Paling memilukan aku bakal menjadi seorang dewasa !! Dan guest what? ..Aku tak ready lagiii...!! tidak...

Betullah kata orang..pejam celik..pejam celik..dah besar...pejam celik..pejam celik..dah tua..Oh No ! Walau apa pun..aku kena terima hakikat..dan korang jugak...look at Urself ! Sedarlah diri tuu..makin hari makin 'muda'..Tiba masanya untuk serius ! Good Luck untuk adik-adik yang ambil SPM ! Good luck untuk korang yang ambil exam..dan good luck juga untuk korang yang diuji...

KEEP CALM AND HAVE FAITH.

Tahniah untuk Tokoh Maal Hijrah 1435 H..Tan Sri Abdul Hamid kalau tak silap..juga..Dr Zakir Naik..dengar talk beliau sungguh menaikkan semangat dan menajamkan akal fikiran..dan korang tahu tak?..baru aku tahu yang 1 Muharam ni bukan tahun Nabi Muhammad S.A.W berhijrah tapi permulaan untuk buat kalendar Islam masa pemerintah Saidina Umar Al Khattab..InsyaAllah Sahih.

  Dan aku tak berniat pun nak taip banyak huahuahua..nak buat diari je..reminder di kemudian hari..Good Luck sekali lagi untuk adik-adik SPM terutamanya adik aku yang bermula esok...Bittaufiq Wannajah ! Jom Tidoq !..Cleaning Ur Mind.Semoga Hari Esok Lebih Baik Dari Hari Ini.Allahumma Aamiin.

051120131148PM
RUANG TAMU
HOME SWEET HOME

No comments:

Post a Comment

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net