⚔ Welcome To From View of My Eyes.This is a Personal Blog.You are allowed to read the blog post as long as you have a good intention.If you're not,please leave without sound.May Allah Bless.⚔

✍ Sakit pula hati kita

Apa yang sakit sangat tuhh?

Jadual exam laaa..Sakit pula hati kita..kejap macam tu kejap macam nie..buat aku pening je.Dah la aku jenis yang set ! Kalau itu..itulah..itulah pentingnya jangan mudah percaya pada apa-apa je kecuali Dia.

Semua yang ada kat dunia ni semuanya sementara je..apa-apa yang berlaku takkan kekal buat selamanya.Kita pun..apa kau ingat kita hidup untuk selamanya? haaa..kelas kauu..tak ada maknanya..pun ..akan mati juga..Tiap-tiap yang bernyawa pasti akan merasai mati..tak percaya? Tengoklah kat kubur..agak-agak dorang pernah hidup tak?

Ce korang tanya dorang..agak-agak dorang jawab tak? Korang boleh semak dalam Al-Quran..apa yang Allah kata..apa yang Allah perintahkan..dan apa yang Allah larang..jangan malas sangat nak bukanya..

Untunglahh kita ada petunjuk..untunglah kita ada pedoman kat dunia ni..tengok orang yang tak ada pedoman..tak tahu nak ikut apa..kesian kat dorang..dorang buat apa-apa je untuk puaskan hati dorang..untuk gembirakan diri sendiri..tapi malangnya semua tu tak berkekalan..lagi rosakkan diri adalah..so bersyukurlah sikitt yaa..

Aku pun nak start study nie..huahuahua..study last minit..jadual exam pun bertukar last minit..Nak buat macam mana lagi..telan jer la..exam aku start hari khamis nie..dua sesi..jam 9 hingga 12..dan jam 2 hingga 5..hari jumaat pula jam 9 hingga 12..#PrayForMe #PrayForEgypt #PrayForUmmah

200820130203PM
ROOM.
HOME SWEET HOME.

No comments:

Post a Comment

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless💕 this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net