Top 70 Outstanding Blogger May-July 2017

Bismillah.

Huiii..lama tak blogwalking.Buzy uolsss.Hahaha..sangat..alasan semua tu.Orang lain boleh je blogwalking.Wuwuwuwu...saya akan buat yang terbaik untuk blogwalking guys! Jom la ziarah menziarahi sesama kita.Hehehe..Template pun dah ubahsuai banyak kali.

Lama dah tak up untuk top commentator which is aku bagi gelaran Top Outstanding Blogger ! Hal ini demikian kerana aku tak pergi melawat dorang pun,dorang still singgah lagi dekat blog ni.Tanpa korang sunyi nak mati la blog ni.Hahaaa.

Ni pun hampir nak mati dah nie..kuang..kuang..kuang..


Top 5 Outstanding Blogger May-July 2017 !

1.  Shahida Dzulkafli (36)
2.  Warisan Petani (17)
3.  Mardhiyyah Rosli (12)
4.  Nour Adieb (9)
5.  Mia Liana (8)
6.  Zafirah Nazri (8)
7.  Noor Azlan (7)
8.  Siqah Hussin (5)
9.  Adam (4)
10.  Ana Suhana (4)
11.  antynid (4)
12.  C i k R e n e x (4)
13.  Irda Garmin (4)
14.  Lea Azleeya (4)
15.  paridah (4)
16.  AL Official (3)
17.  julia jamaludin (3)
19.  Shikin Razali (3)
20.  Yousuf Adi (3)
21.  Amer Ridzuan (2)
22.  Anis Khalilah (2)
23.  Cik Nadyya (2)
24.  Edrina Zulkafli (2)
25.  farhanna jafri (2)
27.  Hanif Photographer (2)
28.  Haslina (2)
29.  I am LZ (2)
30.  Intan Saffyna (2)
31.  Kak Long (2)
32.  luqman zakaria (2)
33.  Mrs Hazeera (2)
34.  Nisa (2)
35.  Nurulatika Yunus (2)
36.  Shahida Halim (2)
37.  Siti Yang Menaip (2)
38.  syazrah tarmin (2)
39.  Tiara Sapphire (2)
40.  A'eshah Badrul (1)
41.  Amer Ridzuan (1)
42.  Ana Fatihah (1)
43.  Ayue Idris (1)
44.  Busyra Bt Takiyudin (1)
45.  Cik Ash (1)
46.  Cik Kejupenyet (1)
47.  Cik Mimie (1)
48.  Cik Tie (1)
49.  Fa Tin (1)
50.  Farah Wahidah (1)
51.  Hafiza AizZawa (1)
52.  Husna Rahman (1)
53.  Jasmi Bakri (1)
54.  Kin Naz (1)
55.  Lina Shaza (1)
56.  Mek Zumbie (1)
57.  Mieza S (1)
58.  mohd nor (1)
59.  Mrs Pip (1)
60.  Mrs. A (1)
61.  Nisha (1)
62.  Nurina Izzati (1)
63.  NURUL AQIDAH AZAHAR (1)
64.  Nurul Najihah (1)
65.  Syadiya Khairul (1)
66.  The Fool (1)
67.  Ucing (1)
68.  Wan Syahida (1)
69.  Wani Sukarno (1)
70.  yuk (1)

Terima kasih pada semua yang singgah terutamanya yang rajin komen.Sebab boleh nampak..hahaa..kalau yang silent reader tu tak nampak..maklumlah nama pun silent.Tapi terima kasih juga la walaupun baca dediam gituu.Aku pun selalu juga jadi silent reader.Kadang-kadang saja malas nak komen.Latest P.cik Azlan lately selalu juga tinggalkan komen gituu.Tak lupa Kak Sha masih mengungguli diikuti Pak Cik WP yang tak jemu bertandang dan korang-korang yang lain.Thank Youu!

Untuk bulan Mei hingga pertengahan bulan Julai 2017 nie seramai 70 orang blogger yang singgah komen daripada 176 Followers blog From View of My Eyes.Hal ini membuktikan hanya 39.77 % je yang aktif,selebihnya ghaib.Hahaa..itu pun tak semua yang komen daripada kalangan followers.Kebanyakan komen bukan datang daripada kalangan followers melainkan peserta segmen yang aku sertai.

Gituhhhh.

Debar nak FYP sem depan.Terlalut dalam blog.Hahahaa.Nampak macam lama je lagi sem depan kan..padahal dua minggu lagi.OMG ! pENGSAANNN~

Eh! melalut ke lain pula.

Btw,terima kasih semua..saya sayang semua ! Semoga ikatan ukhwah kita dalam blog ni sehingga ke akhirnya hingga tak berdaya lagi atau dapat Carpal Tunnel Syndrome dek passion sangat menaip😂

Akhirul kalam,

Happy reading and happy blogging guys ! JZKK.💕

14 Julai 2017 03:38 PM
HOME SWEET HOME







6 comments:

  1. Alomokk dok tempat #14.. Wahh sha di carta teratas tuu..

    ReplyDelete
  2. Goodluck dengan FYP .. final year presentation, I guess ...
    Nama mrs pip pun tersenarailah ... #59 lapor diri 😀 ...

    ReplyDelete
  3. horayy,nama akak ada,selalu singgah juga,kadang-kadangs empat komen,kadang-kadang habis baca tak sempat komen.keep on writing dear

    ReplyDelete
  4. From View of My Eyes adalah di antara blog terawal yang pakcik kenal/follow.

    ReplyDelete

Current Status (11 JULY 17) :" Sedang berhempas pulas menyelamatkan semangat yang timbul tenggelam"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net