🎁 Mek Zumbie's July PREOWNED Giveaway! (27 Julai 17)

Bismillah.

Sempena pengaktifan semula Mek Zumbie kata.Maka beliau buat giveway ni.Katanya boleh pilih hadiah 2 maksimum ikut suka..Hihiii..so jom tengok apa yang menarikk ! senarai hadiah tu dekat SINI ! Lepas tengok semua hadiah tu aku nak cop dua hadiah nie ! korang jangan ambik tauu..hahaa..sukahati aku je.

Yang paling aku berkenan headphone tu ! Seyes i nak headphone tu sebab sekarang tak ada earphone atau headphone.Semua dah jahanam.Haha.Aku tak tahu kenapa kalau aku pakai memang kejap je rosak.Tu malas nak beli tu.Kalau dapat headphone ni alamatnya pucuk dicita ulam mendatang la.Hehehe.

Yang kedua i nak yang ada tali skipping tu.Yalah sejak banyak doktor main twitter ni,maka aku pun terpanggillah untuk mengamalkan gaya hidup sihat.Takat skipping-skipping tu dalam bilik pun boleh buatkan.Asal keluar peluh.Senaman yang tak payah pergi jauh-jauh.Jom guys,amalkan gaya hidup sihat,makan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran.Kurangkan minuman berkarbonat dan yang manis-manis.Rosak badan tahu.Badan tu nak pakai lama..haaa~

Syarat-syarat untuk giveaway ni ..jengg! 

Wajib follow blog Mek Zumbie

Wajib follow Instagram Ini & Itu (like minimum 1 gambar dalam Instagram, lebih pun xpe)

dannn.....

Click banner untuk join


Tarikh Tamat : 27 Julai 2017


12 Julai 2017 08 : 27 PM
HOME SWEET HOME


3 comments:

Current Status (11 JULY 17) :" Sedang berhempas pulas menyelamatkan semangat yang timbul tenggelam"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net