Hari 8 : Tak larat sudah

Bismillah.

Alhamdulillah hari ke 8 berlalu dah semalam.Tak sempat nak update.KO dah.Pagi tu rasa macam sedih je sepanjang perjalanan.Tambah lagi ditemani lagu tergantung sepi..hahaa..sayu lak aii..

.

Maybe sebab malam tu dapat berita tak dijangka.Pihak hospital dah rancang untuk buat majlis perpisahan untuk kitorang tapi ada student request nak cuti.So mungkin tak sempat nak buat majlis perpisahan tu kalau cuti awal.

Masuk je lab like seriously.Penat lak aii..tagging staff buat itu ini.Tak henti.Setiap minit ada je benda yang nak dibuat.Aku catat tiap benda jadi macam banyak la pula.Tak cukup dua helai kertas๐Ÿ˜‚

Lagi banyak aktiviti giliran staff kedua ni daripada aktiviti staff yang first.Bravo!!
 Pastu rehat tu kami bersantai di pondok depan hospital.Murah giler la nasi lemak dan air dia.Semua seringgit.Walaweh.Bukan senang jumpa ni.Jimat duit aku.Kenyang pun kenyang.Alhamdulillah.


Hari ke 8 sampai rumah awal sebab tak jem mana.Tapi sampai je rumah tu pengsan terus aii.Exhausted~

Hari ni SV diorang pula.OMg semoga dipermudahkan untuk hari ni.Jia you! Kurang 48 jam lagi akan berakhirlah IE ini.Yeahh!

27 July 2017 07:27 AM
RUMAH SEWA 2-3A-3A

12 comments:

  1. Sedih kan bila tak ada majlis perpisahan.... rasa tak dihargai... sabar ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ad la pkcik..klo x de pun okay je..hehe..

      Delete
  2. Semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan lancar.. timbulkan balik semangat tu babe!!

    ReplyDelete
  3. alamak sorry macam tak berapa tanggap acronim.. IE apa ? ehehe kalo CT ingat tu Internet Explorer hehe ok ok gurau.. tengah practicum ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..tu la len kali bca dri awl kikiki..gurau je..ie tu stand for industrial exposure..pendedahan awl dlm industri sblm intra dan keje๐Ÿ˜

      Delete
  4. hahahahhahaa bila banyak aktiviti, banyak benda nak tulis dalam report. Lagi suka busy daripada tak tahu nak buat apa. Good luck awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju..klo x de keje mati kutu dibuatnya๐Ÿ˜…

      Delete
  5. Jadikan pengalaman apabila bekerja nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah p.cik sgt hrgai pnglmn nie๐Ÿ’–

      Delete

Current Status ( 30 JULY 17) : "Welcome Sem 5 ! May Allah bless๐Ÿ’• this journey! Bittaufiq wannajah!"

Disclaimers

From View of My Eyes is a personal blog solely belong to Mas_FVOME.Any statement,opinion,review or stories written in this blog fully on the behalf of blog owner.The written usually from the personal emotion,feeling and current condition of the blog owner.

Blog owner will do not take any responsibility towards any damage,hardly breathe or mental disturbance after reading the blog post.The readers should take responsible toward their own choice reading sources.

Anything that appear on this blog for informal purposes only.If there is anything related to academic knowledge,it's mere for own self understanding.The contents is strictly prohibited being copy and paste or published on the other media social/website/books unless with the permission of blog owner.Your honesty is really appreciated.

I'm not concerned about the grammatical error in my blog post as long as the reader understand the message,but if you do.Sorry ! I can do nothing about it.Still improving.Read it or just leave it.Thank you for your precious time.

Have a nice day !

Most pictures credit to Google Image.

Plagiarisma.Net